Wsparcie, strach
To w takim razie weź miso, bo on usprawni cały proces. Za 2-3h pójdziesz spać. A jak zostawisz ciało samo sobie to może się to wolniej ciągnąć.
Ja idę spać już, ale masz tu kilometry porad w historiach innych osób. Będzie dobrze buziak
Odpowiedz
(28-04-2026, 23:23)o_lisek napisał(a): To w takim razie weź miso, bo on usprawni cały proces. Za 2-3h pójdziesz spać. A jak zostawisz ciało samo sobie to może się to wolniej ciągnąć.
Ja idę spać już, ale masz tu kilometry porad w historiach innych osób. Będzie dobrze buziak
Przyjąć 4 tabletki normalnie?
Odpowiedz
Tak :)
Odpowiedz
W sensie w policzki po 2 sztuki na stronę na 30 minut :)
Odpowiedz
(28-04-2026, 23:29)o_lisek napisał(a): Tak :)
Dziękuję
Odpowiedz
(28-04-2026, 23:30)Malymis napisał(a):
(28-04-2026, 23:29)o_lisek napisał(a): Tak :)
Dziękuję
Zaczęłam wymiotować....
Odpowiedz
Nic się nie dzieje. To nie wpłynęło na wchłanianie misoprostolu. Zauważyłam że u niektórych dziewczyn zdarzają się wymioty. Jak się czujesz ?
Odpowiedz
(29-04-2026, 00:08)Xxx8701xxx napisał(a): Nic się nie dzieje. To nie wpłynęło na wchłanianie misoprostolu. Zauważyłam że u niektórych dziewczyn zdarzają się wymioty. Jak się czujesz ?
Nie zdążyłam wziąć tabletek. Czekam jeszcze chwile czy wymioty już ustana aby je zażyć. Czy odpuścić i zaczekać do rana z tabletkami?
Odpowiedz
Z konwersacji zrozumiałam że wzięłaś miso. To już Twoja decyzja czy bierzesz teraz czy rano, faktycznie rano łatwiej bo więcej tutaj dziewczyn, zawsze jest szansa że ktoś w miarę szybko odpisze. A jak to krwawienie? Rozkręca się czy uspokaja?
Odpowiedz
(29-04-2026, 00:11)Xxx8701xxx napisał(a): Z konwersacji zrozumiałam że wzięłaś miso. To już Twoja decyzja czy bierzesz teraz czy rano, faktycznie rano łatwiej bo więcej tutaj dziewczyn, zawsze jest szansa że ktoś w miarę szybko odpisze. A jak to krwawienie? Rozkręca się czy uspokaja?
Miałam zażyć kiedy zebrało mi się na wymioty...  na tą chwilę się uspokoiło krwawienie
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości