RE: Oczekiwanie na przesyłkę
Dzień dobry, czy do kogoś nie doszła przesyła z whw ? Bardzo się boje, że nie dojdzie :(
Odpowiedz
(14-04-2026, 12:39)Aga@@@ napisał(a): Dzień dobry, czy do kogoś nie doszła przesyła z whw ? Bardzo się boje, że nie dojdzie :(
Ja też mam obawy .Czekam niecierpliwie
Odpowiedz
Do mnie dotarła dokładnie w 7 dni:)
Odpowiedz
Cześć dziewczyny. Jestem kłębkiem nerwów ?‍♀️ zamówiłam tabletki z wow 8.04 i do tej pory ich nie ma. Ciągle wyświetla się komunikat że jest w transporcie. 23 chce pójść do lekarza na umówioną wizytę. Nie powiem mu nic o akcji… nie wiem czy to dobry pomysł… co o tym myślicie?
Odpowiedz
(14-04-2026, 15:36)Żabcia2102 napisał(a): Cześć dziewczyny. Jestem kłębkiem nerwów ?‍♀️ zamówiłam tabletki z wow 8.04 i do tej pory ich nie ma. Ciągle wyświetla się komunikat że jest w transporcie. 23 chce pójść do lekarza na umówioną wizytę. Nie powiem mu nic o akcji… nie wiem czy to dobry pomysł… co o tym myślicie?
Moje z wow zostaly wyslane 9.04 i widze, ze sa juz w Polsce, ale jeszcze nie mam ich w skrzynce. Jesli dostalas nr do sledzenia przesylki to zweryfikuj sobie gdzie jest, zazwyczaj dochodza w ciagu 14 dni. A w jakim celu chcesz isc do lekarza?
Odpowiedz
(14-04-2026, 15:53)Nie kubeczkowa1234 napisał(a):
(14-04-2026, 15:36)Żabcia2102 napisał(a): Cześć dziewczyny. Jestem kłębkiem nerwów ?‍♀️ zamówiłam tabletki z wow 8.04 i do tej pory ich nie ma. Ciągle wyświetla się komunikat że jest w transporcie. 23 chce pójść do lekarza na umówioną wizytę. Nie powiem mu nic o akcji… nie wiem czy to dobry pomysł… co o tym myślicie?
Moje z wow zostaly wyslane 9.04 i widze, ze sa juz w Polsce, ale jeszcze nie mam ich w skrzynce. Jesli dostalas nr do sledzenia przesylki to zweryfikuj sobie gdzie jest, zazwyczaj dochodza w ciagu 14 dni. A w jakim celu chcesz isc do lekarza?
Odpowiedz
Chce sprawdzić czy się udało :( boję się że coś przeoczę, że tego nie zobaczę. Testy długo wychodzą pozytywne… mieszkam w małej miejscowości więc dyskretnie bety nie zrobię :(
Odpowiedz
A mozesz zrobić w laboratorium betahcg? Przed chyba 11tc Dwie po 48 godzinach jak maleje to się udało. Jak wyniki są online to pomyślą że się starasz po prostu.
Odpowiedz
nie mogę edytować. Sama w nerwach i zrozumiałam że USG nie zrobisz a nie bete. Przepraszam.
Odpowiedz
(14-04-2026, 13:51)Sxsx napisał(a):
(14-04-2026, 12:39)Aga@@@ napisał(a): Dzień dobry, czy do kogoś nie doszła przesyła z whw ? Bardzo się boje, że nie dojdzie :(
Ja też mam obawy .Czekam niecierpliwie
Ja też jestem już niecierpliwa, mam bardzo skomplikowana sytuację, i muszę to zrobić jak najszybciej, a czas nie pomaga :(
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości