Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dziewczyny, jestem w 6 tyg i czekam o tygodnia na mój zestaw z WoW. Czekanie jest bardzo stresujące, ale chce wykorzystać ten czas na zaplanowanie wszystkiego dobrze. Jeśli tabletki przyjdą w tym tyg. chcę jak najszybciej zrobić abo. Kilka dni później chciałabym wybrać sie na kontrolę do gina i tu proszę o pomoc. Szukam ginekologa w Warszawie, najlepiej kobiety, której będę mogła bez spiny powiedzieć o abo, która sprawdzi czy wszystko ok, nie będzie oceniać ani krzywo patrzeć. Potrzebuję osoby, która ma doświadczenie z dziewczynami po aborcji farmakologicznej i odpowie kompetentnie na moje pytania jeśli coś mnie będzie niepokoić. Chciałabym też jak najszybciej założyć wkładkę, żeby więcej nie przechodzić przez ten stres. Proszę o polecajki.
Liczba postów: 21,183
Liczba wątków: 8
Reputacja:
329
Hej, w sprawie polecajek ginekologa zadzwoń na infolinię aborcji bez granic albo federy. Tutaj nie podajemy kontaktów, bo antyaborcyjne świry czytaka forum.
Reputacja:
329
Widocznie osoba na infolinii prowadzi inną rozmowę obecnie.
Opisz sytuację, bo najprawdopodobniej nie potrzebujesz lekarza ani szpitala.
Jak się upierasz to szukaj szpitala z oddziałem położniczym.
Reputacja:
329
The visit in the hospital is safe of course, but I don't see the reason for going there. If the beta hcg level after abortion was only 22 -> there is no pregnanct anymore. That is normal that iterus needs weeks to gets clean from the endometrium. Are you experiencing any pain? Can you check the body temperature?
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Nie odczuwam bólu, a moja temperatura ciała jest w normie. Czy infolinia jest dziś czynna, żebym mógł uzyskać informacje o lekarzu, który mógłby spojrzeć na wyniki i pomóc?
Reputacja:
329
Infolinia pracuje w godzinach 8-19 od poniedziałku do soboty, w niedzielę 8-14.
Telefon +48 22 29 22 597