![]() |
|
Prokobiecy ginekolog w Warszawie - Wersja do druku +- Kobiety w Sieci (https://www.maszwybor.net) +-- Dział: ABORCJA! bieżące alerty i informacje (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=114) +--- Dział: Informacje must have. (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=121) +--- Wątek: Prokobiecy ginekolog w Warszawie (/showthread.php?tid=9893) |
Prokobiecy ginekolog w Warszawie - Medjana - 21-03-2026 Dziewczyny, jestem w 6 tyg i czekam o tygodnia na mój zestaw z WoW. Czekanie jest bardzo stresujące, ale chce wykorzystać ten czas na zaplanowanie wszystkiego dobrze. Jeśli tabletki przyjdą w tym tyg. chcę jak najszybciej zrobić abo. Kilka dni później chciałabym wybrać sie na kontrolę do gina i tu proszę o pomoc. Szukam ginekologa w Warszawie, najlepiej kobiety, której będę mogła bez spiny powiedzieć o abo, która sprawdzi czy wszystko ok, nie będzie oceniać ani krzywo patrzeć. Potrzebuję osoby, która ma doświadczenie z dziewczynami po aborcji farmakologicznej i odpowie kompetentnie na moje pytania jeśli coś mnie będzie niepokoić. Chciałabym też jak najszybciej założyć wkładkę, żeby więcej nie przechodzić przez ten stres. Proszę o polecajki. RE: Prokobiecy ginekolog w Warszawie - o_lisek - 23-03-2026 Hej, w sprawie polecajek ginekologa zadzwoń na infolinię aborcji bez granic albo federy. Tutaj nie podajemy kontaktów, bo antyaborcyjne świry czytaka forum. RE: Prokobiecy ginekolog w Warszawie - Prettyrose98 - 24-03-2026 (23-03-2026, 13:06)o_lisek napisał(a): Hej, w sprawie polecajek ginekologa zadzwoń na infolinię aborcji bez granic albo federy. Tutaj nie podajemy kontaktów, bo antyaborcyjne świry czytaka forum. RE: Prokobiecy ginekolog w Warszawie - o_lisek - 24-03-2026 Widocznie osoba na infolinii prowadzi inną rozmowę obecnie. Opisz sytuację, bo najprawdopodobniej nie potrzebujesz lekarza ani szpitala. Jak się upierasz to szukaj szpitala z oddziałem położniczym. RE: Prokobiecy ginekolog w Warszawie - Prettyrose98 - 24-03-2026 (24-03-2026, 18:02)o_lisek napisał(a): Apparently, the person on the hotline is currently on a different call. RE: Prokobiecy ginekolog w Warszawie - o_lisek - 24-03-2026 The visit in the hospital is safe of course, but I don't see the reason for going there. If the beta hcg level after abortion was only 22 -> there is no pregnanct anymore. That is normal that iterus needs weeks to gets clean from the endometrium. Are you experiencing any pain? Can you check the body temperature? RE: Prokobiecy ginekolog w Warszawie - Prettyrose98 - 25-03-2026 Nie odczuwam bólu, a moja temperatura ciała jest w normie. Czy infolinia jest dziś czynna, żebym mógł uzyskać informacje o lekarzu, który mógłby spojrzeć na wyniki i pomóc? RE: Prokobiecy ginekolog w Warszawie - Prettyrose98 - 30-03-2026 (24-03-2026, 22:14)o_lisek napisał(a): The visit in the hospital is safe of course, but I don't see the reason for going there. If the beta hcg level after abortion was only 22 -> there is no pregnanct anymore. That is normal that iterus needs weeks to gets clean from the endometrium. Are you experiencing any pain? Can you check the body temperature? RE: Prokobiecy ginekolog w Warszawie - o_lisek - 30-03-2026 Infolinia pracuje w godzinach 8-19 od poniedziałku do soboty, w niedzielę 8-14. Telefon +48 22 29 22 597 |