Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jak wywołać Liska? O 7 włożone miso, do teraz nic. Czy to normalne ? Tzn od razu po miso delikatne zakrwawienie na papierze, ale chodzę od półtorej godziny i nic poza tym.
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Bierzecie 2 kolejne dawki po 3 godzinach jak się nie zacznie krwawienie albo jak uważacie, że jest za małe. Ot cała tajemnica.
Możecie albo czekać 24k i wziąć na raz kolejne 4, albo dobrać po 3h po 2 tabletki.
Reputacja:
0
Trzy godziny od wyjęcia albo połknięcia tak?
Reputacja:
0
3 godziny od włożenia pierwszej dawki do buzi.
Reputacja:
0
Czekam na jakiś spektakularny ból i jakieś wypadnięcie jak mówią ale nic …nawet niedobrze mi nie było do tej pory. Wzięłam przeciwbólowe i piję mięte, żeby się wyluzować. Od półtorej godziny sprzątam. Ruszam się . Może po trzech nie wezmę , ale po czterech ? Żeby tamte miały jeszcze czas podziałać chwilę …
Reputacja:
0
Na pewno Ci nie zaszkodzą, u mnie krwawienie rozpoczęło się od razu, ale i tak dla świętego spokoju dobrałam 2 tabletki po 3h i rozkręciło się jakieś 4 godziny od pierwszej dawki.
Możesz te 2 dobrać, nie zaszkodzą na pewno.
Reputacja:
0
Ja mam krew jak sikam ale delikatnie. Poza tym 2:30h i nic. Martwię się.
Liczba postów: 21,697
Liczba wątków: 8
Reputacja:
340
Dziewczyny, protokoły są generalnie dwa. Dla cierpliwych i dla panikar. W jednym z dobieraniem miso czekamy dobę, bo mifepriston nadal działa. A w drugim po co najmniej 3h od wziecia 4 miso można dobrać 2 tabletki.