Akcja 09.01
Mówiła tylko ze widzi trochę zgrubiałe endometrium i że jest w macicy dość moce krwawienie. Ogólnie mało przyjemna kobitka
Odpowiedz
Wszystko to musi się wyczyścić. Zazwyczaj organizm sam sobie radzi a w niektórych przypadkach trzeba mu pomóc
Odpowiedz
No i dobrze, czyli masz potwierdzenie, że ciąży nie ma przynajmniej :) nie ma sensu zostawać w szpitalu, bo rzadko osoby roniące są traktowane dobrze.
Odpowiedz
Dziewczyny od women on web jest rejestrowana paczka a od women helpwomen nie i niemozna widziec gdzie ona jest.Ktora dojdzie szybviej .Jestem taka niecierpliwa
Odpowiedz
Ta, którą zamawiałaś szybciej ;) ja zamawiałam z dwóch organizacji, jedna wysłali 24 czy tam 25 grudnia, a druga 30 grudnia. Ta z Francji i ta z Niemiec szły tyle samo dni
Odpowiedz
(11-01-2026, 09:16)Foris napisał(a): Dziewczyny od women on web jest rejestrowana paczka a od women helpwomen nie i niemozna widziec gdzie ona jest.Ktora dojdzie szybviej .Jestem taka niecierpliwa
A jest roznica w wyslanou tabletek bo wow maja przyjsc 5 tab a wow 9 i ktora zabrac
Odpowiedz
To generalnie taki sam zestaw, tylko w wow misoprostol jest w podwójnej dawce, dlatego dostaje się fizycznie mniej tabletek.
Odpowiedz
Chyba nie zawsze bo ja z wow dostałam 12 tabletek miso
Odpowiedz
Nie zawsze. Ale jeśli wow wysyla dziwnie mało tabletek to dlatego, że miso jest w podwójnej dawce.
Odpowiedz
(11-01-2026, 10:59)o_lisek napisał(a): Nie zawsze. Ale jeśli wow wysyla dziwnie mało tabletek to dlatego, że miso jest w podwójnej dawce.
Woj slaskie jak myslicie ile trzeba czekac
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości