25-11-2014, 10:28
Ja zamawialam 
Od razu na początku działalności whw.
Nie bylo problemów, przesylke otrzymalam. Co prawda UC przetrzymal mi ją przez 3 dni, otwierali, sprawdzali zawartość... zdziwilo ich zapewne co tam jest, ze taka duza paczka. Przyzwyczajeni byli do malych kopert z zestawem
Ale puscili bez żadnych wyjaśnień ani zapytan...wiedzieli, ze tam nic nielegalnego nie ma.
A dlaczego mialyby nie dzialac
Działają jak na razie
Mają całkiem niska zawartość hormonów w porównaniu do tabletek dwuskladnikowych dostępnych w Polsce, więc skutki uboczne nie powinny byc bardzo odczuwalne.
Ja jestem zadowolona

Od razu na początku działalności whw.
Nie bylo problemów, przesylke otrzymalam. Co prawda UC przetrzymal mi ją przez 3 dni, otwierali, sprawdzali zawartość... zdziwilo ich zapewne co tam jest, ze taka duza paczka. Przyzwyczajeni byli do malych kopert z zestawem
Ale puscili bez żadnych wyjaśnień ani zapytan...wiedzieli, ze tam nic nielegalnego nie ma.A dlaczego mialyby nie dzialac

Działają jak na razie

Mają całkiem niska zawartość hormonów w porównaniu do tabletek dwuskladnikowych dostępnych w Polsce, więc skutki uboczne nie powinny byc bardzo odczuwalne.
Ja jestem zadowolona
Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz
Paulo Coelho
Paulo Coelho