9tyg +4 dni
(04-09-2026, 21:33)Paola96 napisał(a):
(04-09-2026, 21:32)catze34 napisał(a): Właśnie czuję się ok. Dlatego pisałam wyżej czy to normalne że nic nie odczuwam, boję się że to silna ciąża… A mój próg bólu niski. Bardzo bym chciała żeby było po wszystkim, bo miałam chwilę zawachania , ale już nie ma odwrotu. Musi być tylko pozytywnie , bo nie mam pomysłu jak by było inaczej.
Ja jutro zaczynam od mife dopiero..w niedzielę miso...ale się boje, że nie uda się :/

Czego sie obawiasz ze się nie powiedzie ?
Odpowiedz
(04-09-2026, 21:39)catze34 napisał(a):
(04-09-2026, 21:33)Paola96 napisał(a):
(04-09-2026, 21:32)catze34 napisał(a): Właśnie czuję się ok. Dlatego pisałam wyżej czy to normalne że nic nie odczuwam, boję się że to silna ciąża… A mój próg bólu niski. Bardzo bym chciała żeby było po wszystkim, bo miałam chwilę zawachania , ale już nie ma odwrotu. Musi być tylko pozytywnie , bo nie mam pomysłu jak by było inaczej.
Ja jutro zaczynam od mife dopiero..w niedzielę miso...ale się boje, że nie uda się :/

Czego sie obawiasz ze się nie powiedzie ?
Strach, moja głowa wariuje już...będę sama z dziećmi, mąż pracuje za granicą
Odpowiedz
(Wczoraj, 13:11)o_lisek napisał(a): Moim zdaniem już po wszystkim :)
Jak lepiej wziąć miso doustnie czy dopochwowo?
Odpowiedz
(Wczoraj, 14:12)o_lisek napisał(a): Generalnie nie ma znaczenia jak weźmiesz.

Catze, ale byly inne tkanki. Ja zawsze polecam badania kontrolne, bo bywa, że głowa robi nam psikusa.
Masz może zdj jak ma wyglądać zarodek w 9 tyg i 10 tyg?
Odpowiedz
(Wczoraj, 14:37)catze34 napisał(a): Wejdź w Google na zarodek adt i tam chyba jest pokazane do 9t.
Dzięki, weszłam...chyba nie chce tego widzieć na własne oczy
Odpowiedz
To i ja tam zrobie z ibupromem, po co sie męczyć.. mi zaczął sie 5 tydzień wiec mysle, ze bedzie 6 jak zacznę wszystko.
Odpowiedz
(Wczoraj, 15:30)Margot93 napisał(a): To i ja tam zrobie z ibupromem, po co sie męczyć.. mi zaczął sie 5 tydzień wiec mysle, ze bedzie 6 jak zacznę wszystko.
Ja też tak jutro zrobię przed miso i w trakcie
Odpowiedz
(Wczoraj, 10:47)o_lisek napisał(a): Dziewczyny, protokoły są generalnie dwa. Dla cierpliwych i dla panikar. W jednym z dobieraniem miso czekamy dobę, bo mifepriston nadal działa. A w drugim po co najmniej 3h od wziecia 4 miso można dobrać 2 tabletki.
Dzień dobry, czekam na paczkę z tabletkami. Mam napisane że bierzemy jedną tabletkę a po 24 godzinach 4 na raz. Jak czytam Panie u góry zastanawiam się czy to ten sam lek. 
Czekanie jest najgorsze, czekanie na leki a później na krwawienie. Proszę o wsparcie.
Odpowiedz
Ja mam duże nadzieje, ze pod koniec tygodnia gede miała już z whw tabletki, z wow dopiero idą od przed wczoraj
Odpowiedz
(Wczoraj, 16:06)Margot93 napisał(a): Ja mam duże nadzieje, ze pod koniec tygodnia gede miała już z whw tabletki, z wow dopiero idą od przed wczoraj
Kiedy Pani zamawiała z WHW?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości