9tyg +4 dni
(Wczoraj, 21:33)Paola96 napisał(a):
(Wczoraj, 21:32)catze34 napisał(a): Właśnie czuję się ok. Dlatego pisałam wyżej czy to normalne że nic nie odczuwam, boję się że to silna ciąża… A mój próg bólu niski. Bardzo bym chciała żeby było po wszystkim, bo miałam chwilę zawachania , ale już nie ma odwrotu. Musi być tylko pozytywnie , bo nie mam pomysłu jak by było inaczej.
Ja jutro zaczynam od mife dopiero..w niedzielę miso...ale się boje, że nie uda się :/

Czego sie obawiasz ze się nie powiedzie ?
Odpowiedz
(Wczoraj, 21:39)catze34 napisał(a):
(Wczoraj, 21:33)Paola96 napisał(a):
(Wczoraj, 21:32)catze34 napisał(a): Właśnie czuję się ok. Dlatego pisałam wyżej czy to normalne że nic nie odczuwam, boję się że to silna ciąża… A mój próg bólu niski. Bardzo bym chciała żeby było po wszystkim, bo miałam chwilę zawachania , ale już nie ma odwrotu. Musi być tylko pozytywnie , bo nie mam pomysłu jak by było inaczej.
Ja jutro zaczynam od mife dopiero..w niedzielę miso...ale się boje, że nie uda się :/

Czego sie obawiasz ze się nie powiedzie ?
Strach, moja głowa wariuje już...będę sama z dziećmi, mąż pracuje za granicą
Odpowiedz
Jak wywołać Liska? O 7 włożone miso, do teraz nic. Czy to normalne ? Tzn od razu po miso delikatne zakrwawienie na papierze, ale chodzę od półtorej godziny i nic poza tym.
Odpowiedz
Bierzecie 2 kolejne dawki po 3 godzinach jak się nie zacznie krwawienie albo jak uważacie, że jest za małe. Ot cała tajemnica.
Możecie albo czekać 24k i wziąć na raz kolejne 4, albo dobrać po 3h po 2 tabletki.
Odpowiedz
Trzy godziny od wyjęcia albo połknięcia tak?
Odpowiedz
3 godziny od włożenia pierwszej dawki do buzi.
Odpowiedz
Czekam na jakiś spektakularny ból i jakieś wypadnięcie jak mówią ale nic …nawet niedobrze mi nie było do tej pory. Wzięłam przeciwbólowe i piję mięte, żeby się wyluzować. Od półtorej godziny sprzątam. Ruszam się . Może po trzech nie wezmę , ale po czterech ? Żeby tamte miały jeszcze czas podziałać chwilę …
Odpowiedz
Na pewno Ci nie zaszkodzą, u mnie krwawienie rozpoczęło się od razu, ale i tak dla świętego spokoju dobrałam 2 tabletki po 3h i rozkręciło się jakieś 4 godziny od pierwszej dawki.
Możesz te 2 dobrać, nie zaszkodzą na pewno.
Odpowiedz
Ja mam krew jak sikam ale delikatnie. Poza tym 2:30h i nic. Martwię się.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 niewidocznych użytkowników, 2 gości