Pierwsze objawy ciąży
Jestem w 4tc. Czekam obecnie na wysyłkę tabletek. Jakie były wasze pierwsze objawy ciąży? Jak długo czekałyście na dostawę tabletek? Przyznam, że jestem przerażona... Nie mam niestety z kim porozmawiać, partner postanowił mnie zostawić, a znajomym nie chcę mówić zbyt dużo. Nie mam pojęcia, jak przetrwam ten czas. Mam ochotę położyć się w łóżku i z niego nie wychodzić...
Odpowiedz
Cześc Anna, jeśli chodzi o czekanie to różnie bywa ale z mojego doświadczenia (drugi raz) z WHW zamawiałam i bardzo szybko przyszło wysłali mi tabletki w zeszłym tygodniu w poniedziałek już dzisiaj na mnie czekały! Za pierwszym razem też byłam przerażona i tym razem to był szok nie myślałam że znowu będe przez to przechodzić ale tak bywa… najgorsze jest czekanie a sam proces nie jest straszny i przypomina okres. Nie przejmuj sie jesteś jeszcze w bardzo wczesnej ciąży a tabletki przychodzą. Moje pierwsze objawy to wrażliwe piersi, nudności okropne zmęczenie. Ostatnim razem czułam sie o wiele gorzej ale mysle że stras dał swoje. Najgorsze dla mnie w tym wszystkim jest tak jak wspominałam czekanie i psychiczne załamanie. Dziewczyny tutaj bardzo mnie ostatnio wsparły. Mocno sciskam dbaj o siebie będzie dobrze.
Odpowiedz
(07-04-2026, 14:49)SoniaB1724z napisał(a): Cześc Anna, jeśli chodzi o czekanie to różnie bywa ale z mojego doświadczenia (drugi raz) z WHW zamawiałam i bardzo szybko przyszło wysłali mi tabletki w zeszłym tygodniu w poniedziałek już dzisiaj na mnie czekały! Za pierwszym razem też byłam przerażona i tym razem to był szok nie myślałam że znowu będe przez to przechodzić ale tak bywa… najgorsze jest czekanie a sam proces nie jest straszny i przypomina okres.  Nie przejmuj sie jesteś jeszcze w bardzo wczesnej ciąży a tabletki przychodzą. Moje pierwsze objawy to wrażliwe piersi, nudności okropne zmęczenie. Ostatnim razem czułam sie o wiele gorzej ale mysle że stras dał swoje. Najgorsze dla mnie w tym wszystkim jest tak jak wspominałam czekanie i psychiczne załamanie. Dziewczyny tutaj bardzo mnie ostatnio wsparły. Mocno sciskam dbaj o siebie będzie dobrze.
Bardzo ci dziękuję, trochę mnie uspokoiłaś ? Mnie jak na razie jedynie plecy bolą... gdyby nie to, że zrobiłam test, to w życiu bym nie podejrzewała nawet. Objawy jak na okres, tylko brak krwawienia
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości