Działam. 4.03
Hej. Wczoraj o 14 pierwsza tabletka, jedyna zmiana to pojedyncze ukłucia w brzuchu dziś nad ranem. dziś o 16:30 wzięłam kolejne. Po około godzinie zaczęłam czuć trochę ból by do niego nie dopuścić wzięłam ibuprofen. Teraz krwawienie bardzo skąpe, lekkie dreszcze ale tak od czasu do czasu. To 6tyg 2 dni. Boję się że jakoś to zbyt łagodnie i skąpo przechodzi. Kiedy wziąć kolejne tabletki i czy faktycznie czekać te 24h?
Odpowiedz
Po 3 godzinach możesz wziąć kolejne 2 tabletki
Odpowiedz
Możesz albo dziś dobrać 2 miso, albo odczekać do jutra i wziąć 4 na raz.
Odpowiedz
W takim razie o 21 wezmę kolejne 2
Odpowiedz
Tuż po wzięciu kolejnych 2 usłyszałam plum do toalety. Nie zdołałam jednak nic złapać poza skrzepem . Myślicie że skrzep duży skrzep też mógł to po prostu być? Po następnych póki co lekkie skurcze. Zywoczerwona krew. W ilości większej niż podczas okresu. Nie wiem czy iść spać czy coś jeszcze może się wydarzyć. Nie jestem pewna czy to był zarodek. Żałuję że akurat korzystałam z toalety :(
Odpowiedz
To mógł być zarodek, czułaś takie wyślizgnięcie?
Odpowiedz
(05-03-2026, 00:20)Xxx8701xxx napisał(a): To mógł być zarodek, czułaś takie wyślizgnięcie?
Nie, tak naprawdę to nie czułam. Dlatego ta niepewność. Rodziłam dwa razy nie wiem czy to ma jakieś znaczenie dla odczuwania tego.. jutro zrobię betę i powtórzę w poniedziałek. 
Zastanawiam się czy jest sens jutro wziąć 2tabl które mi zostały gdy będę w ruchu? W nocy to chyba bez sensu to dobierac?
Odpowiedz
A krwawisz ? Czujesz skurcze?
Odpowiedz
Krwawie, krew zwyoczerwona zwłaszcza na toalecie. Niekiedy czuję ból dołem ale ibuprofen wzięty o 18 też ma prawo jeszcze działać
Odpowiedz
Organizm cały czas reaguje na leki, proces trwa.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości