Hej dziewczyny. 6/7tydzien . Jestem po (tak mi się wydaje) . W piatek o 9 wzielam mife. W sobote po 12 wzielam miso. Po 30minutach zaczełam czuć lekkie bóle miesiączkowe, narastające dreszcze , aż wkońcu drgawki z zimna ale takie że pare razy w język sie ugryzłam całe ciało mi się trzęsło. Oczywiście biegunka co chwile, Stopniowo zaczełam czuć kucie w szyjce pochwie.. i troche większe bóle… aż zaczełam krwawić. Po pierwszej godzinie poleciałam na toalete i czułam jak coś ze mnie chce wylecieć i plum.. (szczerze bałam się spojrzeć) i biegunka znowu.. i po 30min znowu było chlup… i pozniej też już. Ogólnie mam wrażenie że do 15stej chyba wszystko było po.. niestety w sobote tu forum miało jakąś awarie i jestem zdołowana bo byłam z tym sama.. a chciałam wsparcie jakieś złapać..
Na dzień dzisiejszy piersi mnie troche bolą lekko, i aktualnie troszke zaczelo ze mnie cos jeszcze wylatywać mam wrazenie.. ale bez przesady , jak taka mocniejsza miesiaczka niz klasyczna..
napisałam do federy o polecanych lekarzy… odpisali.
dziś chce pojsc zrobic bete pierwsza i w srode drugą.
ogólnie pytanie kiedy najlepiej udać się do ginekologa teraz? Odrazu? powiedziec że dziwnà miesiączke dostałam i jakieś skrzepy itp..? Wspominać że coś wyleciało? Albo że podejrzewam że poroniłam?
Głównie chce odpowiedzi „KIEDY SIE UDAĆ” - w jakim czasie od abo…
Na dzień dzisiejszy piersi mnie troche bolą lekko, i aktualnie troszke zaczelo ze mnie cos jeszcze wylatywać mam wrazenie.. ale bez przesady , jak taka mocniejsza miesiaczka niz klasyczna..
napisałam do federy o polecanych lekarzy… odpisali.
dziś chce pojsc zrobic bete pierwsza i w srode drugą.
ogólnie pytanie kiedy najlepiej udać się do ginekologa teraz? Odrazu? powiedziec że dziwnà miesiączke dostałam i jakieś skrzepy itp..? Wspominać że coś wyleciało? Albo że podejrzewam że poroniłam?
Głównie chce odpowiedzi „KIEDY SIE UDAĆ” - w jakim czasie od abo…