Na już
Hej dziewczyny
O 17:30 wzięłam ostatnią dawkę miso, od tamtej pory minimalne krwawienie, ale okropne bóle, już ledwo daje radę. Bardzo się boję że się nie udało, nie wiem co robić, chcę żeby już było po wszystkim 
Tabletki 1+8, prawie 13t
Odpowiedz
Powinnaś napisać coś więcej. Kiedy zaczęłaś i wzięłaś mife, ile odczekalas, ile miso wzięłaś i co ile godzin.
W ogóle nie krwawiłaś przez cały proces ?
Odpowiedz
(20-01-2026, 23:39)Xxx8701xxx napisał(a): Powinnaś napisać coś więcej. Kiedy zaczęłaś i wzięłaś mife, ile odczekalas, ile miso wzięłaś i co ile godzin.
W ogóle nie krwawiłaś przez cały proces ?
Jedna mife o północy z 17 na 18.01, po 36h 4 tabletki miso, po 3h 2 tabletki miso, po kolejnych 3h 2 tabletki miso. (11:30, 14;30, 17:30), krwawiłam raz ale mało, mniej niż przy okresie, później mocz czysty. Od 1 dawki skurcze, czuję się coraz gorzej
Odpowiedz
Hej, im bardziej boli tym bliżej finału jesteś. W 13tc oczekujemy zarodka wielkości jakichś 7 cm, wypadnie na skurczu, a potem jeszcze mini łożysko wyleci na kolejnym. Brałaś jakieś leki przeciwbólowe żeby zmniejszyć ból?
Odpowiedz
(20-01-2026, 23:51)o_lisek napisał(a): Hej, im bardziej boli tym bliżej finału jesteś. W 13tc oczekujemy zarodka wielkości jakichś 7 cm, wypadnie na skurczu, a potem jeszcze mini łożysko wyleci na kolejnym. Brałaś jakieś leki przeciwbólowe żeby zmniejszyć ból?
2 razy ketonal 100mg, 2 razy ibuprom sprint. Ile to jeszcze może trwać? Boję się że nie wyjdzie
Odpowiedz
(20-01-2026, 23:52)Ania93 napisał(a):
(20-01-2026, 23:51)o_lisek napisał(a): Hej, im bardziej boli tym bliżej finału jesteś. W 13tc oczekujemy zarodka wielkości jakichś 7 cm, wypadnie na skurczu, a potem jeszcze mini łożysko wyleci na kolejnym. Brałaś jakieś leki przeciwbólowe żeby zmniejszyć ból?
2 razy ketonal 100mg, 2 razy ibuprom sprint. Ile to jeszcze może trwać? Boję się że nie wyjdzie, skurcze mam już od 14, to już strasznie dlugo
Odpowiedz
Dziewczyny pytanie z innej beczki na bliską przyszłość, jak usunąć to konto? Nie mogę w ogóle wejść w żadną edycję ani opcję, a chciałabym żeby to zniknęło jak już nie będę potrzebować.
Odpowiedz
Jak u Ciebie?

Żeby usunąć konto musisz poprosić mailowo pisząc na [email protected].
Odpowiedz
Noc była ciężka, ale chyba jest po wszystkim. Bardzo dużo krwi i wizyt w toalecie, aktualnie czuję się słabo, ale ten nawiększy ból już przeszedł.
Odpowiedz
A płód wyleciał? W 13 tygodniu nie ma opcji żebyś go nie zauważyła.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości