Jestem w szpitalu potrzebuje rady
Cześć dziewczyny, 
Pisałam tutaj kilka dni temu ale nie dostałam za dużo wiadomości zwrotnych a potrzebuję porady. 
Mam spiralę i zrobiłam akcję w zeszłą środę. Spirala nie wypadła, wszystko było w porządku do wczoraj kiedy mój ból się powiększył, uznałam że pójdę do szpitala bo sam się przestraszyłam że coś może być nie tak, z tą wkładką dalej w środku. Wczoraj w nocy (bo wtedy przyszłam do szpitala) zdjęli mi wkładkę i poradzili czekać na następny dzień. Teraz czekam na lekarza, kazali mi być na czczo. Boje się że będą chciało łyżeczkować. Co zrobić? Czy ten zabieg jest potrzebny? Mam dalej skurcze i bardzo bolą mnie lędźwie.
Odpowiedz
Hej, pewnie będą forsować łyżeczkowanie, bo skoro masz takie skurcze, że bolą Cię plecy, to pewnie masz sporo resztek w macicy. Możesz odmówić zabiegu, mówić że się boisz chirurgii i że co najwyżej możesz wziąć tabletki dopochwowo. To ten sam misoprostol, który miałaś w zestawie.
Jak Cię będą straszyć zapaleniem macicy to zapytaj o wynik CRP. Jeśli nie masz stanu zapalnego to łatwiej Ci będzie odmówić.
Odpowiedz
Okej, tak zrobię, za chwilę idę do gabinetu i zobaczę co powiedzą ale nie chce zabiegu mam nadzieję że wszytko w porządku dam znać
Odpowiedz
Okej, nie było słowa nawet o łyżeczkowaniu, dostałam 4 miso i kazali mi zostać w szpitalu ale wypisałam się na własne życzenie. Czy brać te miso ? Lekarz mówił że dość dużo tego jest jeszcze w macicy
Odpowiedz
Ja bym wzięła.
Odpowiedz
Skoro dostałaś tabletki to bierz.Sama macica się nie wyczyści, trzeba ją wspomóc.
Odpowiedz
Oki, biorę, myślicie że będzie to samo co za pierwszym razem czy spodziewać się czegoś innego ?
Odpowiedz
Jak nie ma ciąży to krwawienie po miso jest zwykle dużo lżejsze. Możesz brać po 2 sztuki co 3h też, jeśli jeszcze nie wzięłaś.
Odpowiedz
Już wzięłam 4 od razu, tak jak powiedzieli mi w szpitalu, i ja narazie po 4h ma wrażenie że krwawienie jest mniejsze niż przed tabletkami i mam trochę wzdęty brzuch
Odpowiedz
To dobrze. Postaraj się być w ruchu. Jak masz siłę to orgazm zrób.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości