pare pytań= działam
Star 
Hej dziewczyny! Zamówiłam tabletki z Wow i whw w dniu 9stycznia.
Dzis odebralam paczke z WOW. 
Planuja cala akcje wykonac w sobote, tzn w piatek zażyć tą jedną tabse, a w sobote po 24h reszte. Mam nadzieje że ktoś będzie ok 12 w sobote bo niechce być sama. 
Pytanie: 
1.czy czyms sie rozni sposob wkladania ze z wow między policzek , a z whw pod jezyk? 
2. Wychodzi mi ze aktualnie jestem 5+6 , ale jestem no wzdeta ze gorna czesc zoladka jest no widoczna . czy wykonac bete przed i potem np 3dni po? Czy poczekac poprostu po calej akcji i wtedy pojsc na zrobienie 2x beta kilka dni po jednym. 
3. Po wszystkim kiedy udać się do ginekologa na usg itp , dzien pozniej? I wspomniec ze „chyba poronilam” , jak to zrobić?
Dziekuje za wszelkie odpowiedzi! Jak coś wpadnie do glowy to bede pisac.
Odpowiedz
1. Niczym się nie rozni, tabletki mają kontakt ze śluzówką i tak się wchłaniają.
2. Bete zrob po akcji 2 razy
3. Do lekarza nie musisz iść jeśli nic się nie będzie działo niepokojącego.
Ja byłam, bo poszłam po antykoncepcję, możesz powiedzieć otwarcie ze brałaś tabletki poronne, a możesz udawać ze nie wiedziałaś ze w ciąży byłaś. Napisz do federy, oni podadzą Ci lekarza w Twoim mieście który nie będzie Cie oceniał i z którym możesz pogadsc otwarcie o tym co się stało.
Odpowiedz
(19-01-2026, 22:34)Xxx8701xxx napisał(a): Super bardzo dziekuje za odpowiedzi. Owszem do lekarza po antykoncepcje. Do federy , tzw. tam skad wzielam tabletki czyli WOW? 

1. Niczym się nie rozni, tabletki mają kontakt ze śluzówką i tak się wchłaniają.
2. Bete zrob po akcji 2 razy
3. Do lekarza nie musisz iść jeśli nic się nie będzie działo niepokojącego.
Ja byłam, bo poszłam po antykoncepcję, możesz powiedzieć otwarcie ze brałaś tabletki poronne, a możesz udawać ze nie wiedziałaś ze w ciąży byłaś. Napisz do federy, oni podadzą Ci lekarza w Twoim mieście który nie będzie Cie oceniał i z którym możesz pogadsc otwarcie o tym co się stało.
Odpowiedz
Federa.org.pl to taka organizacja która pomaga kobietom. To polska organizacja
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości