Liczba postów: 1,638
Liczba wątków: 11
Reputacja:
37
Ona a 40 to Ty już starsza Pani rozumiem? :P
Mój gin nie określił dokładnie wieku starszych kobiet, ja mam 30 lat i długie cykle więc powiedział, że dla mnie hormonalna nie jest wskazana. Ja nawet jej nie chciałam, bo źle znoszę hormony.
Niby one działają tylko w obrębie macicy, ale jak widać na przykładzie mojej znajomej co ma mirenę i owłosienie zwiększone, nie zawsze tak jest.
Też mi się tak wydaje, że oni to wciskają tak usilnie bo drogie.
Liczba postów: 8,402
Liczba wątków: 64
Reputacja:
124
Dziewczęta, wystarczy, ze do lekarza przyjdzie przedstawiciel danej firmy i za proponuje profity ze sprzedaży, czy promocji danego medykamentu, czy sprzętu medycznego i juz staje się on najlepszy...niestety, ale tak jest i tego nie zmieniamy.
Dlatego tez trzeba mieć swój rzym, iść do lekarza owszem, ale ze zglebiona wiedza na dany temat i własnym zdaniem i nie bać się dyskutowac-pytac po co, dlaczego pan uważa ze to jest dla mnie najlepsze itd
Jeśli potrzebujesz informacji w czasie rzeczywistym dzwoń 22 29 22 597 - Infolinia Aborcji Bez Granic
Liczba postów: 8,402
Liczba wątków: 64
Reputacja:
124
ooooo-no właśnie to jest to co pisałam
Jeśli potrzebujesz informacji w czasie rzeczywistym dzwoń 22 29 22 597 - Infolinia Aborcji Bez Granic
Liczba postów: 2,105
Liczba wątków: 17
Reputacja:
21
Nie mam pojęcia ma jakiej podstawie stwierdził że tabsy są nie dla nie. Poprzedni gin wciskala mi je garściami
jak nie Dianę. To mikrogynum czy jakoś ta.ostatmoo brałam sylwii. I dobrze się czułam. Po każdych z tych.
Ale nie chciałabym tabsow bo o nich nie Pamietalam.
Tylko jak tabsy odstawiłam to moje @ zaczęły się obfite.a tak to mogłam miec jedna podpache na cały dzień. I nic nie nie bolało i było ekstra.
Jak wróci do tematu tej wkładki homilię to musze mu to powiedzieć. Ciekawe co odpowie.
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Dziewczęta w którym cyklu po poronieniu mogę zakladac mirene bo mój gin ktory robil mi nadzerke właśnie mnie na nią namawiał.