Aborcja farmakologicza w 13tyg
Trzymam za Was kciuki, to nie jest takie straszne jak nam sie wydaje. Krawie mocniej ale nie ma horroru jak mialam w wyobraźni. Z wow pewnie mi dojdzie po niedzieli ale juz zbędny bedzie raczej.
Odpowiedz
Ok. Wow potwierdził mi, że wyślę tabletki. Od WhW czekam na maila z instrukcją jak mogę wykonać przelew. Mam nadzieję, że uda się wszystko załatwić jak najszybciej. Dam znać jak dotrą już któreś
Odpowiedz
(12-09-2026, 15:10)Margot93 napisał(a): Trzymam za Was kciuki, to nie jest takie straszne jak nam sie wydaje. Krawie mocniej ale nie ma horroru jak mialam w wyobraźni. Z wow pewnie mi dojdzie po niedzieli ale juz zbędny bedzie raczej.
To pewnie wszystko żależy od wielu czynników jak to wyglada, u jednej boli bardziej u drugiej mniej i z krwawieniem jest tak samo. Znalazłam jeszcze jedno pomocne źródło informacyjne w tym temacie i Panie które są pomocne. Więc tu pewnie odezwę się po wszystkim.
Odpowiedz
Oczywiście, ze roznie to przebiega i moze sie nawet nie udać. Ja mowie o swoim doświadczeniu, strach mial większe oczy niz moje oczekiwania.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości