9tyg +4 dni
Dziękuję lisek, nie jestem panikarą, bo jak na razie pytam tylko co się powinno dziać, może ta akcja taka będzie-oby ;) ogólnie za dobrze się czuję kochana , a nastawiona jestem na rzeź . Musze tylko powiedzieć, że właśnie ukucnelam, wyleciała mała wątróbka i białe coś , ale nie było tam nic twardego , ala galaretka ale taka max pół cm.
Odpowiedz
A w którym jesteś tygodniu ciąży? Masz swój wątek?
Generalnie wszystko co nie jest bordowym skrzepem krwi to tkanki ciążowe. W macicy nic innego nie mieszka.
Odpowiedz
Nie mam swojego wątku. Wg miesiączki 8t6d . Teraz wyszło takie ciało jak na zdjęciu adt -7 tydzień połączone ze skrzepem krwi. Czyżby koniec ?
Odpowiedz
( 3 godzin(y) temu)catze34 napisał(a): Nie mam swojego wątku. Wg miesiączki 8t6d . Teraz wyszło takie ciało jak na zdjęciu adt -7 tydzień połączone ze skrzepem krwi. Czyżby koniec ?
Brałaś kolejne 2 miso po 3h od pierwszej dawki czy czekasz do 24h?
Odpowiedz
Brałam. Po tym wyszło coś mięsistego takiego jakby część kurczaka . Miękkie to było. Troszkę się boję, że to jeszcze nie to …a nic się innego już nie dzieje.
Odpowiedz
( 2 godzin(y) temu)catze34 napisał(a): Brałam. Po tym wyszło coś mięsistego takiego jakby część kurczaka . Miękkie to było.  Troszkę się boję, że to jeszcze nie to …a nic się innego już nie dzieje.
A jak ból i skurcze? Krwawienie ustało?

Ja wzięłam o 12 mife, jutro miso....
Odpowiedz
Ból jak na miesiączke. Ustal…ale czekamy na Liska co powie
Odpowiedz
Moim zdaniem już po wszystkim :)
Odpowiedz
Wow… jeśli wypadło takie mięsko oraz cały czas krwawię to robić betę czy za parę dni pójść do gina? Co z pozostałymi dwoma tabletkami? Pisałyście, że w 8 tyg powinien być żelek. Nic takiego nie było.
Odpowiedz
( 1 godzinę temu)o_lisek napisał(a): Moim zdaniem już po wszystkim :)
Jak lepiej wziąć miso doustnie czy dopochwowo?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Olya_777, 1 niewidocznych użytkowników, 1 gości