Ciąża bliźniacza
(01-09-2026, 22:31)o_lisek napisał(a): Paula, a ciąża jest jedno czy dwujajowa?
Dwujajowa
Odpowiedz
(01-09-2026, 22:31)o_lisek napisał(a): Paula, a ciąża jest jedno czy dwujajowa?
Tabletki mogą zawieźć?
Odpowiedz
Tabletki powinny zadziałać. Trzeba tylko będzie wypatrywać dwóch zarodków :)
Odpowiedz
(01-09-2026, 22:37)o_lisek napisał(a): Tabletki powinny zadziałać. Trzeba tylko będzie wypatrywać dwóch zarodków :)
Boje się, że tabletki nie przyjdą i będę z tym sama z dwójką dzieci w domu. Mąż nie może się dowiedzieć, a będę musiała jechać na szpital, żeby wyglądało to jak samoistne poronienie
Odpowiedz
(01-09-2026, 22:37)o_lisek napisał(a): Tabletki powinny zadziałać. Trzeba tylko będzie wypatrywać dwóch zarodków :)
Powiesz mi proszę, żebym już wiedziała, kiedy jechać do szpitala i jak zabezpieczyć zarodki? Bo moja teściowa będzie chciała pogrzeb....
Odpowiedz
A Ty chcesz pogrzeb? To może być mocno traumatyzujące dla Ciebie. Naprawdę nie musisz spełniać zachcianek teściowej.
Jeśli jednak chcesz to polecam ronić do miski lub wanny/ brodzika, bo jak wylądują w toalecie będzie trudno wyłowić. Same zarodki, skrzepy nie mają znaczenia. Zapakuj do słoika i weź do szpitala.
Odpowiedz
(02-09-2026, 21:13)o_lisek napisał(a): A Ty chcesz pogrzeb? To może być mocno traumatyzujące dla Ciebie. Naprawdę nie musisz spełniać zachcianek teściowej.
Jeśli jednak chcesz to polecam ronić do miski lub wanny/ brodzika, bo jak wylądują w toalecie będzie trudno wyłowić. Same zarodki, skrzepy nie mają znaczenia. Zapakuj do słoika i weź do szpitala.
Ja nie chcę, ale muszę odegrać przedstawienie, że poroniłam samoistnie, a nie specjalnie usunęłam ciążę :/ mój mąż nie pozwala mi na usunięcie, ale obwinia mnie, że to wyłącznie moja wina, że zaszłam w ciążę i przestałam zażywać tabletki antykoncepcje :/ a to już boli bardzo ...
Odpowiedz
To poprostu poroniłas..i nic nie widziałaś ..nie wiesz kiedy i gdzie cos poleciało i to wszyTskim powinno wystarczyć przynajmniej w wczesnej ciąży.
Odpowiedz
(02-09-2026, 22:13)Maria93 napisał(a): To poprostu poroniłas..i nic nie widziałaś ..nie wiesz kiedy i gdzie cos poleciało i to wszyTskim powinno wystarczyć przynajmniej w wczesnej ciąży.
Ja jestem już w 9 tyg ?
Odpowiedz
(02-09-2026, 22:13)Maria93 napisał(a): To poprostu poroniłas..i nic nie widziałaś ..nie wiesz kiedy i gdzie cos poleciało i to wszyTskim powinno wystarczyć przynajmniej w wczesnej ciąży.
beczy
Jestem już w 9 tyg
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości