Ciąża bliźniacza
Czesc,
Jestem bardzo zestresowana ....zamówiłam tabletki , w pt zostały rano nadane....czy któraś usuwała ciążę bliźniacza?
Czy się udało czy jednak tabletki zawiodły?
Jestem już w 9 tyg.....
Odpowiedz
Ja czekam też na swoje ale jestem w 4 tygodniu dopiero i nowa jestem bo pierwszy i ostatni raz taki stres chce przechodzic.. kurcze jakos mi lżej jak widze ile nas jest w takim polozeniu..
Odpowiedz
(Wczoraj, 19:00)Margot93 napisał(a): Ja czekam też na swoje ale jestem w 4 tygodniu dopiero i nowa jestem bo pierwszy i ostatni raz taki stres chce przechodzic.. kurcze jakos mi lżej jak widze ile nas jest w takim polozeniu..
Ja też pierwszy raz to robię....mam już dwoje dzieci, a tu taka niespodzianka mimo stosowania tabletek antykoncepcyjnych
Odpowiedz
Witam w klubie, tez mam dwoje dzieci i niestety tabletka po nie pomogła..
Odpowiedz
(Wczoraj, 19:03)Margot93 napisał(a): Witam w klubie, tez mam dwoje dzieci i niestety tabletka po nie pomogła..
A to słyszałam, że tabletki po nie działają :/
Ja nie stosowałam tabletek po...
Poszłam na wizytę jak co roku do ginekologa, a on mi mówi, że jestem w ciąży bliźniaczej....mąż się nie zgadza na usunięcie,a ja nie chcę kolejnych dzieci ....
Odpowiedz
I na co sie zdecydujesz? U mnie nie wie nikt o tym.
Odpowiedz
(Wczoraj, 20:16)Margot93 napisał(a): I na co sie zdecydujesz? U mnie nie wie nikt o tym.
Ja chcę , żeby tabletki jak najszybciej doszły i żeby zadziałaly ??
Ale będę musiała pojechać do szpitala , że to niby poronienie
Odpowiedz
To jestesmy w tym samym położeniu bo czekamy.
Odpowiedz
( 11 godzin(y) temu)Margot93 napisał(a): To jestesmy w tym samym położeniu bo czekamy.
Kiedy zamawiałaś i skąd?
Odpowiedz
Paula, a ciąża jest jedno czy dwujajowa?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości