Czy to nie za wcześnie ?
Lisek a uważasz że u mnie w 6 tc +1 to że wyleciały tylko 3 skrzepy to poszło okej , czy jest to raczej nieudana akcja?
Odpowiedz
Sorry, to na Twoje posty chciałam odpowiedzieć, nicki mi się pokręciły.
U Ciebie ciąża była super wczesna, więc przebieg nie zaskakuje. A mniejszy obrzęk piersi daje nadzieję. Natomiast nie napiszę nic więcej niż zawsze - jak nie masz 100% przekonania to idź na badania kontrolne.
Odpowiedz
A tak jeszcze dopytam czy jeśli dwa dni po piersi zaczęły boleć tak sutki jakby , to normalne?
Odpowiedz
Z piersiami mogą się dziać różne rzeczy. Idź na badania kontrolne zamiast doszukiwać się nie wiadomo czego.
Odpowiedz
I jak tam Wyniki ? Byłaś na jakimś badaniu?
Odpowiedz
(29-07-2026, 12:50)Maria93 napisał(a): I jak tam Wyniki ? Byłaś na jakimś badaniu?
Dziś idę na USG powinęłaś pojawiła się u mnie wczoraj mocna gorączka dreszcze, i boje się że jednak co tam się przyblokowało u wdało się zakażenie zobaczymy
Odpowiedz
A jak brzuch? Boli czy nie? W tej sytuacji super by było zrobić CRP.
Odpowiedz
Ojej współczuję :( daj koniecznie znać czy wszystko ok
Odpowiedz
(30-07-2026, 19:22)Maria93 napisał(a): Ojej współczuję :( daj koniecznie znać czy wszystko ok
Jestem w szpitalu, podali mi dopochwowo alhrothec i mam czekać do jutra na decyzję ale pewnie będę miała łyżeczkowanie ponieważ nic się nie dzieje żadnego krwawienia, a do tego miałam początkującą infekcję więc na mnie tabletki nie podziałały do końca
Odpowiedz
beczy to oby szybko wszystko dobrze się skończyło!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości