18-07-2026, 18:47
Daj znać jak będziesz miała wyniki
|
12 tc czego się spodziewać?
|
|
18-07-2026, 18:47
Daj znać jak będziesz miała wyniki
18-07-2026, 20:18
Hej, nie no, musi polecieć łożysko, a za nim solidne krwawienie. Jeśli masz jeszcze miso to zastosuj dopochwowo. Po 2 tabletki co 3h. Może być jutro, zeby już dzis się nie męczyć. Jak w ciagu kilku dni (do 2 tyg) łożysko nie wypadnie to niewykluczone, że trzeba będzie rozważyć szpital.
18-07-2026, 20:24
(18-07-2026, 20:18)o_lisek napisał(a): Hej, nie no, musi polecieć łożysko, a za nim solidne krwawienie. Jeśli masz jeszcze miso to zastosuj dopochwowo. Po 2 tabletki co 3h. Może być jutro, zeby już dzis się nie męczyć. Jak w ciagu kilku dni (do 2 tyg) łożysko nie wypadnie to niewykluczone, że trzeba będzie rozważyć szpital.
18-07-2026, 22:34
To opowiedz jeszcze raz detalicznie przebieg. Ja zrozumiałam, że po zarodku krwawienie było małe.
19-07-2026, 10:17
Kochana wzięłam ta pierwsza tabletkę, po 36 h wzięłam 4 miso , zaczęło się krwawienie umiarkowany ból w podbrzuszu i delikatny w krzyżu, poczułam że będzie chlustalo, ledwo doszłam do łazienki, usiadłam na toaletę poleciała wielką gala krwi wyleciała taka kulka na oko 4 cm ( mam zdj lecz nie będę go wrzucać ) , która poczułam jak wypada, ciemnoczerwona podłużna, która poszła na dno muszli , potem krew ,krew,krew razem ze skrzepami i galaretowate coś co też kilka razy poczułam , ustało . Po 3 godz wzięłam 2 miso , leciała krew z małą ilością skrzepów nic już nie bolało oprócz podbrzusza lekko, po 3 godz znowu 2 miso i zupełnie nic się nie działo. Przeżyłam noc spokojnie. Krwawienie jest bardzo małe. I to tyle
19-07-2026, 10:24
(19-07-2026, 10:17)Anonimowa199090 napisał(a): Kochana wzięłam ta pierwsza tabletkę, po 36 h wzięłam 4 miso , zaczęło się krwawienie umiarkowany ból w podbrzuszu i delikatny w krzyżu, poczułam że będzie chlustalo, ledwo doszłam do łazienki, usiadłam na toaletę poleciała wielką gala krwi wyleciała taka kulka na oko 4 cm ( mam zdj lecz nie będę go wrzucać ) , która poczułam jak wypada, ciemnoczerwona podłużna, która poszła na dno muszli , potem krew ,krew,krew razem ze skrzepami i galaretowate coś co też kilka razy poczułam , ustało . Po 3 godz wzięłam 2 miso , leciała krew z małą ilością skrzepów nic już nie bolało oprócz podbrzusza lekko, po 3 godz znowu 2 miso i zupełnie nic się nie działo. Przeżyłam noc spokojnie. Krwawienie jest bardzo małe. I to tyle |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|