Liczba postów: 168
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Spróbuj kochana iść polać brzuch tak przez 10 minut ciepłą wodą, jak masz wannę to idź poleż chwilę w ciepłej wodzie. Może to cię rozrusza trochę. Nie wiem co ci poradzić. Mi ta ciepła woda pomogła, mniej bolało i akcja jakoś ruszyła z kopyta po takiej kąpieli. Może ktoś bardziej doświadczony się wypowie.
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dobierałaś miso Chelka? Mi ciężko cokolwiek doradzić bo u mnie to chwila moment zeszło .. U każdej inaczej, ale ważny jest ten ruch. Ja cały ten czas stałam i chodziłam
Liczba postów: 60
Reputacja:
0
Na razie nie dobierałam. Wzięłam sobie ciepły prysznic. Spróbuję się poruszać jeszcze trochę rzeczywiście. Napisałam też maila do whw.
Reputacja:
0
Wcześniej mocniej, teraz mniej , ale cały czas czuję skurcze, raz delikatne, raz mocniejsze, dlatego czuję, że jeszcze nie jest po wszystkim.
Reputacja:
0
Odpisali Ci coś z whw Chelka?
Reputacja:
0
Tak, najpierw tak niejednoznacznie, ale napisałam im w kolejnej wiadomości, że po prostu nie jestem pewna, czy już po, no i napisali, że mogę sobie dobrać te 4 miso, jeśli nie jestem pewna czy tkanka ciążowa została wydalona.
Ogólnie może trochę się nakręcam i rzeczywiście jest tak, że wszystko poszło w tej fazie największego krwawienia, biegunki itp. Wtedy rzeczywiście miałam ze dwa takie momenty, jak nagle coś ze mnie wylatywało, ale myślałam, że to tylko ta galaretka.
Przeczekam noc i jutro zastanowię się, może dla spokoju rzeczywiście wezmę te 4 pozostałe, a w poniedziałek i środę na betę.
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Chelka jak minęła ci noc ?
Reputacja:
0
Spokojnie. Późno poszłam spać, ale nie budził mnie ból. Teraz czuję tylko tali delikatny. Na podpasce mało krwi. Chyba jest po wszystkim, ale zastanawiam się, czy dla świętego spokoju dobrać jeszcze miso? Czy może po becie jak ewentualnie wyjdzie, że ciąża jeszcze jest. Jakoś nie jestem pewna w 100% mimo całodziennego krwawienia