Akcja Chelka
Hej, zaczynam swoją akcję, ponad 2h temu wzięłam mife. Zaczynam się kiepsko czuć. Trochę mi niedobrze, łapie mnie uczucie gorąca i zaczyna boleć podbrzusze. Wzięłam Pyralgine. Ogólnie objawy u mnie jak na początku okresu. To chyba normalne przy mifie?
Odpowiedz
Tak, nudności, bóle i zawroty głowy, mogą się pojawić
Odpowiedz
Możesz też mieć uczucie że Ci gorąco a za chwilę zimno.Powodzenia!Trzymam kciuki.
Odpowiedz
Dziękuję <3
Odpowiedz
Powodzenia Chelka <3 Ja po mifie też źle się czułam (bóle mięśni, zmęczenie okropne, zawroty głowy i nudności). A po miso nic mi praktycznie nie było :)
Odpowiedz
Dziękuję :) u mnie właśnie podobnie, ale do wytrzymania. Oby to był znak, że jutro będzie dobrze :)
Odpowiedz
Trzymam kciuki!
Odpowiedz
Chelka i jak się czujesz? W porządku?
Odpowiedz
Taak, jest w porządku. Trochę jestem osłabiona, ale chyba właśnie te 2-3h po wzięciu były kiepskie, potem już normalnie. Bylam nawet z partnerem w galerii handlowej po odbiór paru zamówień i na małe zakupy. Plamienia żadnego nie ma. Staram się nie stresować jutrem :) a jak u ciebie mufinka po całej akcji?
Odpowiedz
Będzie wszystko dobrze. Masz tutaj nas. Ja czuję się ok, jutro idę drugi raz na betę. Mam nadzieję, że będzie spadek i że moja akcja się powiodła.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości