Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny?
Ja tak samo chce byc juz wolna. Jestem dobrej mysli, Ty tez badz :D
Odpowiedz
(27-11-2025, 19:34)mufinka napisał(a): Ja tak samo chce byc juz wolna. Jestem dobrej mysli, Ty tez badz :D
Staram się! Przez pierwsze dwa dni czytałam wszystko co możliwe, zamówiłam tabletki, szukałam informacji o Czechach i Niemczech i trochę mnie to wszystko uspokoiło.  Teraz po prostu ćwiczę cierpliwość ? choć samego zabiegu w domu się trochę boję, na zasadzie że będę tym jednym procentem o którego coś pójdzie nie tak ??‍♀️
Odpowiedz
A wiecie co dla mnie jest najgorsze? Że przed światem trzeba udawać, że wszystko jest ok. Tylko z mężem mogę o tym pogadać.
Odpowiedz
Ja mam podobnie Aga. Ale niedługo już będzie po wszystkim, dobrze, że tu się też możemy wygadać.
Odpowiedz
Ja nie mam z kim o tym pogadac dziewczyny. Dobrze ze tu jestescie
Odpowiedz
Ja jestem przygotowana na ból, jestem po 1 porodzie a poza tym miesiaczki mam dosc bolesne. Ten zabieg poboli ale satysfakcja bedzie :)
Odpowiedz
(27-11-2025, 19:49)mufinka napisał(a): Ja jestem przygotowana na ból, jestem po 1 porodzie a poza tym miesiaczki mam dosc bolesne. Ten zabieg poboli ale satysfakcja bedzie :)
Dokładnie! Forum to bezpieczne miejsce. Dobrze że mamy taką możliwość. ?
Jesteśmy w tej samej sytuacji więc zrozumienie pełne. Ja się bólu nie boję, raczej się boję że coś może pójść nie tak. Ale nastawiam się pozytywnie.
Odpowiedz
To dosc wczesny etap wiec jakies gorsze powiklania sa mniej prawdopodobne,
Mam nadzieje:)
Odpowiedz
(27-11-2025, 20:14)mufinka napisał(a): To dosc wczesny etap wiec jakies gorsze powiklania sa mniej prawdopodobne,
Mam nadzieje:)
Tak, dziewczyny z WHW w wiadomościach mnie zapewniały,że na tym etapie to bardzo skuteczna i bezpieczna metoda.  Ja ćwiczę nastawienie, żeby się skupić na procesie, ale też wyluzować, żeby napięcie mnie nie blokowało. W głowie pełny scenariusz. Dzieci na nockę do rodziny, mąż w domu i do dzieła ? ;)
Odpowiedz
Ja niestety bede sama z synem, ale poradze sobie :)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości