Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny?
Exclamation 
Po godzinie od wzięcia miso wyleciało ze mnie cos wielkości 5cm na długość czerwone wyglądające jak wielki skrzep. Co to mogło byc ? Czy to juz czy dopiero początek ?
Odpowiedz
Generalnie poszło ale bardzo krwawie. Nie non stop ale co chwile troche a co godzine półtorej bardzo duzo jakby ktoś z butelki wylewał. Czy jest ryzyko krwotoku? Jechać na szpital czy jeszcze poczekać? I czy w tym wypadku powiedzieć że wzięłam tabletki , żeby nie bylo problemu gdyby chcieli podać mi jakieś leki?
Odpowiedz
Czyli masz takie falowe krwawienie?Że jest spokój i leci?Obsrewuj i w razie "W" nie musisz mówić o tabletkach...to nic nie zmieni.
Odpowiedz
Tak. Leżę nic, siedzę raczej tez a jak wstanę oczywiście po pewnym czasie nie co chwile to zaraz bum porządnie, ale juz nie tak intensywnie jak kilka godzin temu. Czekam obserwuje , mam nadzieje ze to było poprostu 2x takie mocne zaraz po. Krwi prawie nie bylo wcale przez cały czas dopiero na samym końcu ale za to w ilości ogromnej...
Odpowiedz
Tak wygląda bezpieczne krwawienie w aborcji. Nie ma potrzeby jechac do szpitala.
Odpowiedz
Czy warto teraz brac jakies witaminy zeby troche wspomóc organizm ?
Odpowiedz
A dotychczas potrzebowałaś cos brać? Masz anemię? Który to był tydzień ciąży?
Odpowiedz
Nie brałam, ale u mnie anemia szybko idzie po utracie krwi. 8tydzień.
Odpowiedz
Ja się "ratowałam" sokiem z buraka albo warzywnym.Ale to bardziej moja głowa potrzebowała niż organizm.Odpoczywaj,dużo pij i będzie dobrze.I nie forsuj się.
Odpowiedz
Boże zwariuje od tego czekania…. W głowie scenariusze różne mam już dość i chciałabym aby doszła
Któraś z przesyłek bo zamawiałam z 2 organizacji ?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości