Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny?
Marina, a ktory masz tc ?
Odpowiedz
Ja czekam na swoją paczkę, wysłaną w poniedziałek. Te czekanie jest najgorsze. Trzymam kciuki za nas wszystkie, dziewczyny!
Odpowiedz
7 TC. A ty mufinko ?
Odpowiedz
6t1d , miejmy nadzieje ze obydwie do 8 t bedziemy mialy to za soba :D
Odpowiedz
Aga z WHW zamawialas ? Też mi wyslali w poniedzialek :D w ktorym ty jestes tc?
Odpowiedz
(27-11-2025, 19:24)mufinka napisał(a): Aga z WHW zamawialas ? Też mi wyslali w poniedzialek :D w ktorym ty jestes tc?
Początek 7 tc. Tak, zamawiałam z WHW. Jestem z województwa pomorskiego i mega się obawiam o przesyłkę,bo poczta u mnie praktycznie nie funkcjonuje. 
Już rozpatruję wszystkie inne możliwości od Czech po Niemcy. Zeświruję pewnie do czasu zabiegu ??
Odpowiedz
(27-11-2025, 19:23)mufinka napisał(a): 6t1d , miejmy nadzieje ze obydwie do 8 t bedziemy mialy to za soba :D
Och tak! te czekanie jest okropne. Naczytałam się wszystkich historii dostępnych na forach. Trochę się tego obawiam. Ale jestem zdecydowana
Odpowiedz
Aga ja rowniez z woj pomorskiego, dam ci znac jak to bedzie u mnie bo jednak w ten sam dzien zamawialysmy
Odpowiedz
Dla pewnosci zamowilam tez z wow ale jeszcze nie wyslali wiec licze na whw ..
Odpowiedz
(27-11-2025, 19:31)mufinka napisał(a): Aga ja rowniez z woj pomorskiego, dam ci znac jak to bedzie u mnie bo jednak w ten sam dzien zamawialysmy
Dobra! Ja też dam znać jak będzie u mnie. Wiem, że to może potrwać ale staram się myśleć pozytywnie. Tak bardzo chcę być po wszystkim
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości