Jestem w trakcie pomocy!
Ja też miałam trochę plamienia, ale naprawdę niewiele. A skurcze masz?
Odpowiedz
(17-11-2025, 12:54)Aagnik napisał(a): Ja też miałam trochę plamienia, ale naprawdę niewiele. A skurcze masz?
Wczoraj miałam i kropelki krwi przy sikaniu, dzisiaj krew tylko na papierze…tracę nadzieję. Jest mi okropnie niedobrze
Odpowiedz
(17-11-2025, 13:17)Jonia123 napisał(a):
(17-11-2025, 12:54)Aagnik napisał(a): Ja też miałam trochę plamienia, ale naprawdę niewiele. A skurcze masz?
Wczoraj miałam i kropelki krwi przy sikaniu, dzisiaj krew tylko na papierze…tracę nadzieję. Jest mi okropnie niedobrze
Zastanawiam się czy nie pomógłby seks w prezerwatywie, może jak się trochę tam poruszy to i krwawienie ruszy ?. Różne myśli mi już po głowie chodzą
Odpowiedz
Może masturbacja albo ciepły prysznic?
Odpowiedz
(17-11-2025, 13:24)Aagnik napisał(a): Może masturbacja albo ciepły prysznic?
Próbowałam i tego i tego właściwie bez większych zmian.
Odpowiedz
Jak jest jakiekolwiek plamienie to już dobrze, Dziewczyny. W tak wczesnej ciąży zdarza się taki przebieg. Bo w ciąży pozamacicznej zwykle zupełnie nic się nie wydarza.
Badajcie się i dawajcie znać, będziemy radzić.
Odpowiedz
(17-11-2025, 13:30)o_lisek napisał(a): Jak jest jakiekolwiek plamienie to już dobrze, Dziewczyny. W tak wczesnej ciąży zdarza się taki przebieg. Bo w ciąży pozamacicznej zwykle zupełnie nic się nie wydarza.
Badajcie się i dawajcie znać, będziemy radzić.
Może być tak że takie plamienie mimo wszystko zakończy ciążę?
Odpowiedz
Jak tam dziewczyny u was, coś się rozkręciło?
Odpowiedz
Delikatnie różowy śluz tylko na papierze. Ale nie panikuję, właśnie siedzę w kolejce u ginekologa.
Odpowiedz
(17-11-2025, 16:42)Aagnik napisał(a): Delikatnie różowy śluz tylko na papierze. Ale nie panikuję, właśnie siedzę w kolejce u ginekologa.
Daj znać jak będziesz po wizycie u lekarza, trzymam kciuki ☺️ ja jestem w trakcie czekania na przesyłkę ale to czekanie jest straszne ?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości