Jestem w trakcie pomocy!
O godzinie 15:30 zażyłam pierwsze 4 tabletki doustnie, nie działo się kompletnie nic więc dziewczyny z organizacji powiedziały żeby włożyć 2 dopochwowo o 18:30. Od godziny jedyne czego doświadczam to kapanie krwi ale tylko jak siedzę na toalecie. Dwukrotnie wodnista biegunka. Dołożyć ostatnie dwie dopochwowo czy czekać?
Odpowiedz
Hej, możesz dołożyć, ale późno już. Jutro idziesz do pracy?
Odpowiedz
(16-11-2025, 23:31)o_lisek napisał(a): Hej, możesz dołożyć, ale późno już. Jutro idziesz do pracy?
Mam wolne, dołożyłam , nic się nie działo…nawet ustało te kilka kropel krwi przy załatwianiu…
Odpowiedz
Hej, ja jestem w podobnej sytuacji, trzymaj się
Odpowiedz
(17-11-2025, 09:23)Aagnik napisał(a): Hej, ja jestem w podobnej sytuacji, trzymaj się
Hej robiłaś betę? Ja robiłam w dniu wzięcia mife czyli w sobotę - było 200. Jak okropna biegunka odpuści to podjadę na badanie dzisiaj
Odpowiedz
(17-11-2025, 09:23)Aagnik napisał(a): Hej, ja jestem w podobnej sytuacji, trzymaj się
Hej robiłaś betę? Ja robiłam w dniu wzięcia mife czyli w sobotę - było 200. Jak okropna biegunka odpuści to podjadę na badanie dzisiaj
Odpowiedz
Nie, nie robiłam. Potwierdzałam testem ciążowym. Ale ja brałam mife w piątek a miso w sobotę i niedzielę - i nic. Dzisiaj idę na USG.
Odpowiedz
(17-11-2025, 09:56)Aagnik napisał(a): Nie, nie robiłam. Potwierdzałam testem ciążowym. Ale ja brałam mife w piątek a miso w sobotę i niedzielę - i nic. Dzisiaj idę na USG.
Z tego co widziałam u Ciebie też wczesna ciąża tak jak i u mnie. Ja chyba jednak nie dam rady wyskoczyć na badania , zdążyłam tylko z domu wyjść i musiałam się wrócić do toalety…
Odpowiedz
Jak się trzymasz?
Odpowiedz
(17-11-2025, 11:43)Aagnik napisał(a): Jak się trzymasz?
U mnie znowu pojawiło się różowe plamienie przy podcieraniu…może jest szansa, że dzisiaj się cokolwiek rozkręci  beczy
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości