Pomocy, czy tak powinno być??
Hej, pierwszą tabletkę przyjęłam od razu po odebraniu paczki. 7tc+1.Było to chwilkę przed 19. Następnego dnia ok 17 pojawiły się skurcze i minimalna ilość krwi na papierze, co mnie zaskoczyło ale też podniosło na duchu. Stwierdziłam,  że skoro juz się coś dzieje, to szybko pójdzie. O 19 kolejne tabletki, 4 pod język, zgodnie z instrukcją od WoW. Zaczęły działać szybko, juz po 20 minutach skurcze były nie do wytrzymania. Nic nie pomagało, nie mogłam sobie znaleźć miejsca. Kolejne 20 minut bólu i zwymiotowałam, juz wcześniej mnie mdliło. Po tym poczułam się lepiej, a skurcze zaczęły pozwoli słabnąć. Położyłam butelkę z gorącą wodą na brzuch, bardzo mi to pomogło. Tak przeleżałam kolejne 20 minut i zasnęłam. Obudziłam się po godzinie, gdzieś ok 21 i gdy tylko się podniosłam, poczułam jak coś ze mnie wylatuje. Pobiegłam więc do łazienki, a tam na podpasce zobaczyłam coś jakby biało- żółtawą galaretkę Nie jestem w stanie opisać co to było. Potem do toalety wypadło coś jeszcze, ale nie widziałam co. Ok 22, zgodnie z zaleceniami wzięłam kolejne 2 tabletki, żeby się upewnić, czy wszystko poszło dobrze. Po 30 minutach znowu skurcze, ale już lżejsze. Większość czasu spędziłam w łóżku leżąc z butelką na brzuchu. Byłam już okropnie zmeczona, pomimo tego, że u mnie to wszystko działo się szybko.W tym czasie wypadł jeden większy skrzep i krew, ale było to dużo mniej intensywne niż przy pierwszej dawce. Nie byłam pewna czy się udalo, ale chłopak zapewnił mnie, ze skoro objawy są mniejsze to pewnie już po wszystkim
 Uspokojona zasnęłam ok północy. 
Ale niestety w nocy budziłam się kilkukrotnie i nie mogłam spać, miałam straszne skurcze, ale nie wylatywało ze mnie nic. Dopiero jak ide do łazienki i siedzę to wylatuje ze mnie krew, ale jest jej bardzo mało. Mam wrażenie, że nie powinno tak być, nie wiem co zrobić. Za każdym razem gdy się kładę wiąże się to z bólem.
 Gdy siedzę jest okej. Pomocy...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pomocy, czy tak powinno być?? - przez ula765 - 05-06-2026, 06:16
RE: Pomocy, czy tak powinno być?? - przez o_lisek - 05-06-2026, 09:34
RE: Pomocy, czy tak powinno być?? - przez ula765 - 05-06-2026, 09:54
RE: Pomocy, czy tak powinno być?? - przez ula765 - 05-06-2026, 12:08

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości