07-12-2022, 00:16
Misia, wlasnie najbardziej mnie te wkladki przekonuja. Nigdy nie mialam, ale wygoda mnie bardzo przekonuje. Bede sie konsultowac z ginekologiem
Biore pod uwage tez podwiazanie jajnikow, ale to bym musiala ogarnac gdzies za granica i wczytac sie bardziej w to co i jak..
Lisek, u mnie to byl dramat. Sachara wieksza niz na pustyni, nic mnie z tamtym facetem nie ruszalo. Juz naprawde myslalam, ze to ze mna cos nie tak.. zwlaszcza, ze po odstawieniu tabletek przez lata cale bylo to samo. Na szczescie teraz jest zupelnie odwrotnie ale ta rysa na psychice po tamtym zostala i boje sie hormonow strasznie
Biore pod uwage tez podwiazanie jajnikow, ale to bym musiala ogarnac gdzies za granica i wczytac sie bardziej w to co i jak..Lisek, u mnie to byl dramat. Sachara wieksza niz na pustyni, nic mnie z tamtym facetem nie ruszalo. Juz naprawde myslalam, ze to ze mna cos nie tak.. zwlaszcza, ze po odstawieniu tabletek przez lata cale bylo to samo. Na szczescie teraz jest zupelnie odwrotnie ale ta rysa na psychice po tamtym zostala i boje sie hormonow strasznie