18-06-2014, 08:43
Ojej dziewczyny ale mialyscie przezycia wspolczuje
Ja rodziłam dwa razy i powiem Wam ze ja wspominam porody bardzo milo.Super opieka i pelna profeska.Pierwszy raz rodziłam sama i pamiętam ze strasznie się obawiałam jak mnie potraktują bo miałam wtedy 19 lat ale wszystko było ok.Drugi porod był rodzinny na bardzo ladnej sali z wanna, polozna przychodzila co 15 minut i pytala czy wszystko ok i nawet zgasila nam duże swiatlo wlaczajac tylko mala lampke twierdzac ze tak będzie intymniej no i miała racje
Pozatym jak już widziala ze wszystko się przedluza dala mi jakiś czopek bo stwierdzila ze lepiej będzie jak urodze na jej zmianie.Nie bardzo wiedziałam dlaczego tak jej na tym zalezalo dopiero jak przyszla druga zmiana wszystko stało się jasne-okropny personel.Wiedziala kobieta co robi i bardzo jestem jej wdzieczna za to ze mój porod jest dla mnie milym wspomnieniem a nie trauma.
A i za porod rodzinny nie placilam

Ja rodziłam dwa razy i powiem Wam ze ja wspominam porody bardzo milo.Super opieka i pelna profeska.Pierwszy raz rodziłam sama i pamiętam ze strasznie się obawiałam jak mnie potraktują bo miałam wtedy 19 lat ale wszystko było ok.Drugi porod był rodzinny na bardzo ladnej sali z wanna, polozna przychodzila co 15 minut i pytala czy wszystko ok i nawet zgasila nam duże swiatlo wlaczajac tylko mala lampke twierdzac ze tak będzie intymniej no i miała racje
Pozatym jak już widziala ze wszystko się przedluza dala mi jakiś czopek bo stwierdzila ze lepiej będzie jak urodze na jej zmianie.Nie bardzo wiedziałam dlaczego tak jej na tym zalezalo dopiero jak przyszla druga zmiana wszystko stało się jasne-okropny personel.Wiedziala kobieta co robi i bardzo jestem jej wdzieczna za to ze mój porod jest dla mnie milym wspomnieniem a nie trauma.A i za porod rodzinny nie placilam