Prośba o wsparcie w ab
No i co powiesz ginekologowi? W sumie może u Ciebie inna sytuacja bo nie byłaś i nie wie o ciąży u mnie wie… Nie wiem kurczę nie wiem nie daję mi to spokoju
Odpowiedz
Ja nie bylam u lekarza bo od razu wiedziałam, ze nie ma po co isc jak tylko test zrobilam. Powiem, ze chce sprawdzić czy wszystko dobrze jest po prostu bo brzuch mnie bolał. Moja lekarka bie bedzie wnikać tylko od razu usg zrobi
Odpowiedz
No właśnie, masz prościej. Ja dostałam tabletki na wywołanie okresu bo u mnie od lutego jakaś masakra… no i poszłam na kontrolę żeby zobaczyć dlaczego tego okresu nie ma nadal. To się dowiedziałam…
Odpowiedz
Dlatego tym się stresuje co po tym wszystkim robić :(
Odpowiedz
(Wczoraj, 21:38)KingAB napisał(a): Dlatego tym się stresuje co po tym wszystkim robić :(
Może idź do innego gina w innej przychodni?
Odpowiedz
Kinga, nie musisz się tłumaczyć z poronienia. Potraktowałaś jak miesiączkę i tyle. Nie musisz nadawać znaczenia temu wydarzeniu. Ginekolodzy dramatyzują, bo zwykle pacjentki dramatyzują, kiedy ronią chciane ciąże.
Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)o_lisek napisał(a): Kinga, nie musisz się tłumaczyć z poronienia. Potraktowałaś jak miesiączkę i tyle. Nie musisz nadawać znaczenia temu wydarzeniu. Ginekolodzy dramatyzują, bo zwykle pacjentki dramatyzują, kiedy ronią chciane ciąże.
Myślę że będzie zdziwiony dlaczego nie pojechałam na sor… wiem że nie muszę ale nie chcę żeby nabrał podejrzeń.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości