Prośba o wsparcie w ab
Dobry wieczór, 03.09 dowiedziałam się u lekarza że jestem w 7t. Tego samego wieczoru zamówiłam tabletki, mam już dwójkę dzieci. Razem z mężem nie jesteśmy teraz gotowi na kolejne dziecko. Za tydzień lekarz kazał mi przyjść jeszcze raz ponieważ bicie serca nie było do końca dla niego satysfakcjonujące. Zastanawiam się czy wg iść na wizytę, być może jest szansa że nie płód sam obumrze i nie będę musiała łykać leków. 
Dziś dostałam maila z WHW że przesyłka została nadana. Chciałabym prosić o wsparcie w dniu akcji z tabletkami. 
Po 4 dniach zwolnienia chciałam jutro wrócić do pracy ale mdłości ból brzucha głowy nie dają mi możliwości normalnego funkcjonowania. Tym też się stresuję, że muszę wybrać pomiędzy sobą a pójściem do pracy. Zastanawiam się również na tym czy jechać na sor w trakcie akcji czy pójść po wszystkim do ginekologa żeby uspokoić głowę o sprawdzić czy wszystko dobrze. Wolałabym iść do ginekologa tylko co mu w tej sytuacji powiedzieć, jak przedstawić to wszystko. 
Dziękuję z góry za wasze odpowiedzi i wsparcie.
Odpowiedz
Tez czekam na przesyłkę z whw juz tydzien i z wow idzie wiec bedziemy w podobnym czasie to przechodzić pewnie. Mozesz liczyc na moje wsparcie. U mnie leci 5 tydzień. Na szczęście nie mam mdłości ale jestem śpiąca i strasznie bola mnie piersi. Trudno mi to ukrywać bo jestem bardzo nerwowa juz.
Odpowiedz
KinGA, zawsze jest możliwość, że poroni się naturalnie bez tabletek. Mniej więcej co 4 ciąża kończy się spontanicznym poronieniem w pierwszym trymestrze. Od Ciebie zależy czy masz cierpliwość czekać na naturę, czy wolisz sama działać. Do gina nie musisz iść na tę kontrolę ani nawet po poronieniu. Poronienie tak wczesnej ciąży nie wymaga ani szpitala, ani wizyty u gina. I naprawdę lekarzy gucio obchodzą nasze ciąże, szczególnie te poronione. Ten strach czy powinność tłumaczenia się ze zniknięcia ciąży masz wyłącznie w swojej głowie.
Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)Margot93 napisał(a): Tez czekam na przesyłkę z whw juz tydzien i z wow idzie wiec bedziemy w podobnym czasie to przechodzić pewnie. Mozesz liczyc na moje wsparcie. U mnie leci 5 tydzień. Na szczęście nie mam mdłości ale jestem śpiąca i strasznie bola mnie piersi. Trudno mi to ukrywać bo jestem bardzo nerwowa juz.
Mdłości dla mnie są najgorsze, nie poszłam do pracy muszę przedłużyć zwolnienie. Z tym też się czuję źle. Ogólnie zaczynam odczuwać niepokój. Mam nerwicę lękową więc dodatkowo jeszcze huśtawki nastroju  beczy dziękuję ze jesteś
Odpowiedz
( 5 godzin(y) temu)o_lisek napisał(a): KinGA, zawsze jest możliwość, że poroni się naturalnie bez tabletek. Mniej więcej co 4 ciąża kończy się spontanicznym poronieniem w pierwszym trymestrze. Od Ciebie zależy czy masz cierpliwość czekać na naturę, czy wolisz sama działać. Do gina nie musisz iść na tę kontrolę ani nawet po poronieniu. Poronienie tak wczesnej ciąży nie wymaga ani szpitala, ani wizyty u gina. I naprawdę lekarzy gucio obchodzą nasze ciąże, szczególnie te poronione. Ten strach czy powinność tłumaczenia się ze zniknięcia ciąży masz wyłącznie w swojej głowie.
Dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedz
( 3 godzin(y) temu)KingAB napisał(a):
( 7 godzin(y) temu)Margot93 napisał(a): Tez czekam na przesyłkę z whw juz tydzien i z wow idzie wiec bedziemy w podobnym czasie to przechodzić pewnie. Mozesz liczyc na moje wsparcie. U mnie leci 5 tydzień. Na szczęście nie mam mdłości ale jestem śpiąca i strasznie bola mnie piersi. Trudno mi to ukrywać bo jestem bardzo nerwowa juz.
Mdłości dla mnie są najgorsze, nie poszłam do pracy muszę przedłużyć zwolnienie. Z tym też się czuję źle. Ogólnie zaczynam odczuwać niepokój. Mam nerwicę lękową więc dodatkowo jeszcze huśtawki nastroju  beczy dziękuję ze jesteś
Odpowiedz
Mnie senność męczy, jestem nerwowa, piersi bola okropnie, naprawde chce to za soba miec juz bo tyle stresu dawno nie przeżyłam a ten miesiac zycia to koszmar jakis.
Odpowiedz
Mam to samo plus okropne mdłości. Też bym chciała mieć to za sobą.
Odpowiedz
Czy będziesz szła do gina po? Czy beta ?
Odpowiedz
Raczej sama bete zrobie, do ginekologa pojde jak juz chwila minie od tego
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości