12 tc czego się spodziewać?
Dziś rano przyjęłam 2 tabletki. Na razie nic się nie dzieje. Mam przyjąć jeszcze 3 dawki co 3 godziny. Czego się spodziewać? Tabletki jakby zmiękły w jamie ustnej, czy powinny się bardziej rozpaść, rozpuścić?
Odpowiedz
Cześć, a możesz bardziej precyzyjnie napisać? Wzięłaś też mifepriston 1,5 doby temu? Kto Ci polecił zacząć od 2 tabletek misoprostolu a nie od 4?
Odpowiedz
(Wczoraj, 11:04)o_lisek napisał(a): Cześć,  a możesz bardziej precyzyjnie napisać? Wzięłaś też mifepriston 1,5 doby temu? Kto Ci polecił zacząć od 2 tabletek misoprostolu a nie od 4?
Tak miałam w instrukcji i następnie dawki co 3 godziny
Odpowiedz
Ale brałaś mifepriston też? Pytam żeby się upewnić czy robisz aborcję zestawem mife&miso, czy samym miso.
Dawkowanie po 2 miso jest okej, ale w 12tc śmiało można było zacząć od 4, żeby przyspieszyć. Jak jest? Ile dawek masz już za sobą?
Odpowiedz
( 9 godzin(y) temu)o_lisek napisał(a): Ale brałaś mifepriston też? Pytam żeby się upewnić czy robisz aborcję zestawem mife&miso, czy samym miso.
Dawkowanie po 2 miso jest okej, ale w 12tc śmiało można było zacząć od 4, żeby przyspieszyć. Jak jest? Ile dawek masz już za sobą?
Tak, brałam wszystko wg instrukcji. Jestem po 3 dawce i czuję skurcze. Dużo skrzepów. Dopiero po trzeciej dawce czuję, że to "to" bo skurcze są odczuwalne. Chciałabym mieć to już za sobą.
Odpowiedz
Jak się czujesz?
Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)Karolina1104 napisał(a): Jak się czujesz?
Psychicznie ciężko. Czuję, jakby ta ciąża "walczyła" ze mną o swoje przetrwanie ://// O 18:00 kolejna dawka i mam nadzieję, że przyniesie mi ulgę.
Odpowiedz
To trzymam kciuki.
W tych późniejszych tygodniach czasem wszystko trwa trochę dłużej, ale jak krwawisz to tylko kwestia czasu jak to wszystko się skończy.
Odpowiedz
Daj znać jak u Ciebie, Malina :)
Odpowiedz
Hej Malina, jak sytuacja? Zadziało się coś więcej?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Selenia2323, 1 gości