Za wcześnie?
(22-06-2026, 22:35)Karolina1104 napisał(a): I jak tam, wszystko w porządku?
Dobrałam teraz miso bo pojawiło się krwawienie ale nie wielkości miesiączki tylko mniejsze, do tego jeden ok 3 cm skrzep. Zobaczymy co będzie dalej.
Odpowiedz
I jak, udało się?
Odpowiedz
(23-06-2026, 08:21)Karolina1104 napisał(a): I jak, udało się?
Niestety nie, zużyłam wszystkie 8 miso ale krwawienie się nie zwiększyło, a rano właściwie całkowicie zaniknęło. Mam też duże mdłości. Żałuję, że nie poczekałam jeszcze tych 2, 3 dni bo przecież owulacja mogła się przesunąć i może wcale nie być skończonego 6 tygodnia. Już nie mogłam wytrzymać bo mi cały czas było niedobrze, a tu dalej tak samo. Zamówiłam następny zestaw ale może iść nawet do 3 tygodni, chociaż liczę, że będzie za tydzień, półtorej.
Odpowiedz
A nie miałaś momentu większego krwawienia?
Wydawałoby się, że im wcześniejsza ciąża tym łatwiej, ale jak widać niekoniecznie.
Jesteś w tak wczesnej ciąży, że nawet jak dojdzie za 3 tygodnie to będzie dobrze.
Odpowiedz
(23-06-2026, 19:49)Karolina1104 napisał(a): A nie miałaś momentu większego krwawienia?
Wydawałoby się, że im wcześniejsza ciąża tym łatwiej, ale jak widać niekoniecznie.
Jesteś w tak wczesnej ciąży, że nawet jak dojdzie za 3 tygodnie to będzie dobrze.
Nie, tylko ten jeden skrzep, tak to tylko krwawienie widoczne głównie na papierze, nawet nie musiałam zmieniać podpaski.
Odpowiedz
A może ciąża była młodsza i tak jak Lisek wcześniej Ci pisała, mogło się udać mimo niewielkiego krwawienia albo ciąża później.
Ale jeśli wciąż masz mdłosci i czujesz, że się nie udało to przy drugim podejściu już nie ma szans na niepowodzenie.
Odpowiedz
miało być: ciąża padnie później.
Odpowiedz
(23-06-2026, 20:17)Karolina1104 napisał(a): A może ciąża była młodsza i tak jak Lisek wcześniej Ci pisała, mogło się udać mimo niewielkiego krwawienia albo ciąża później.
Ale jeśli wciąż masz mdłosci i czujesz, że się nie udało to przy drugim podejściu już nie ma szans na niepowodzenie.
Mam nadzieję, że za drugim razem się powiedzie bo już zaczęłam w razie czego dukać info o klinikach w Czechach (mam do nich ok 2 godz jazdy samochodem) ale to ostateczność. 
Niestety wciąż mam mdłości, są bardzo dokuczliwe, schudłam bo nie dam rady jeść, to przez te mdłości się spieszyłam, a tu jeszcze będzie trzeba się z nimi bujać.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości