Liczba postów: 24
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Hej dziewczyny. Dziś wieczorem akcja. Moje pytanie- jakie polecanie tabletki ale takie, po których możliwe jak najmniej się przytyje? Miałam slinde i generalnie skutków ubocznych brak niestety poza przyrostem masy ciała…
Liczba postów: 21,399
Liczba wątków: 8
Reputacja:
337
Żuczek, jeśli tyłaś na jednoskładnikowych tabletkach to możesz być wrażliwość ana progesteron i pewnie na każdym będziesz tyć. Możesz rozważyć wkładkę miedzianą zamiast.
Moim zdaniem antykoncepcja hormonalna to straszne gówno, zwłaszcza jak już przetestowałaś, że Ci nie służy. Wygaszanie aktywności hormonalnej szkodzi zdrowiu długofalowo, możesz sobie poczytać o tym.
Reputacja:
0
Lisku, nie mogę mieć wkładki, raz gin próbowała mi ją założyć i przez tylozgiecie macicy się nie udało. Musiałabym się umówić na założenie podczas uspania. Więc nie brzmi to za ciekawie. Stosunek przerywany bez kończenia w środku zakończył się właśnie ciążą. Ręce już opadają…
Reputacja:
0
Chciałabym się podwiązać ale w Polsce nie ma na to szans prawda?
Liczba postów: 21,399
Liczba wątków: 8
Reputacja:
337
Wiem, że dr Gizela Jagielska chwaliła się na socialach, że podwiązuje jajowody, ale obstawiam, że prywatnie, czyli za kasę. I pewnie dzisiaj już jest trochę miejsc w polsce, któresię nie boją robić zabiegu, bo on wcale nie jest nielegalny, tylko tak leksdze interpretowali prawo przez wiele lat. Obstawiam że podobnie cenowo albo i taniej można to zrobić w Czechach.