Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny?
Ja czekałam od 8 do 17.11 ale były weekendy i świeto. Doszlo z whw
Odpowiedz
U mnie z WHW wysłana 12.11 a z WOW 17.11
Odpowiedz
Dziewczyny wizyta u ginekologa po 10dniach ?
Odpowiedz
(19-11-2025, 19:41)Zalamana37 napisał(a): U mnie z WHW wysłana 12.11 a z WOW 17.11
Hej, otrzymałyście już swoje przesyłki? Ja czekam od 11.11, dziś mija 16 dzień i cisza :( dziewczyny z whw piszą że trzeba czekać, że może to trwać do 21 dni, ale u mnie 9 tc i nie wiem, co zrobię, jeśli nie dojdzie?
Odpowiedz
Wkropce ja zamówiłam z whw wysłano 24.11 i z wow wciąż czekam na nadanie(może jutro wyślą). U mnie wczesna ciąża bo 6t1d wiec staram się nie stresować aż tak, ale rozumiem czekanie jest strasznie trudne
Odpowiedz
Ja z WHW czekałam równe 7 dni. Zresztą zawsze tam zamawiałam i nigdy nie było problemów z przesyłką.
Myślę,że wiele zależy jak poczta pracuje w danej okolicy.
Odpowiedz
Mania jakie województwo?
Odpowiedz
Małopolskie
Odpowiedz
Tak ja otrzymałam z WHW 24.11 a z WOW wczoraj więc i wy też dostaniecie ale wiem że to czekanie jest straszne ale dacie radę my zawsze dajemy radę ☺️
Odpowiedz
Ja z whw paczka wysłana 14.11 jeszcze nie dostałam, z wow paczka wysłana 21.11 też jej nie dostałam .
Mi też się wydaje, że to zależy od poczty jak ona pracuje... Ja zamierzam iść na pocztę w poniedziałek, jeśli jutro nie dostanę paczki. Najwyżej odprawią mnie z niczym, ale już od tego czekania po prostu nie mogę spać. Martwię się, czemu tak długo ich nie ma.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości