Jestem w trakcie pomocy!
Tak, jeśli miałaś opóźnioną owulację to bywa, że występuje tylko plamienie, a ciąża mimo wszystko leci.
U gina nie daj się zeschizować, bo tak wczesnej ciąży na byle jakim aparacie do usg może nie być widać.
Odpowiedz
(17-11-2025, 17:02)Zalamana37 napisał(a):
(17-11-2025, 16:42)Aagnik napisał(a): Delikatnie różowy śluz tylko na papierze. Ale nie panikuję, właśnie siedzę w kolejce u ginekologa.
Daj znać jak będziesz po wizycie u lekarza, trzymam kciuki ☺️ ja jestem w trakcie czekania na przesyłkę ale to czekanie jest straszne ?
U mnie lekki śluz, ale ciąża jak byk widoczna na USG. Ginekolog nie stwierdziła czy poronienie jest w trakcie, zamawiam drugi zestaw na wszelki wypadek.
Odpowiedz
U mnie cały dzień krew na papierze i od kilku godzin kropelki przy sikaniu. No powiem szczerze dupy nie urywa, jutro rano lecę na betę.
Odpowiedz
Wyślij do organizacji wynik usg i dostaniesz drugi zestaw bez dopłaty.
Odpowiedz
Ja już po pobraniu krwi, lecę do pracy. Dam znać jak będę mieć wynik
Odpowiedz
(18-11-2025, 07:20)Jonia123 napisał(a): Ja już po pobraniu krwi, lecę do pracy. Dam znać jak będę mieć wynik
Jeśli beta w dniu wzięcia mify tj sobota była 200 to dzisiaj powinna być niższa?
Odpowiedz
Tak
Odpowiedz
Jestem w kropce… w sobotę wynik 200 , dzisiaj po 3 dniach 257 … nie wiem o co chodzi ??
Odpowiedz
Czy robiłaś badania w tym samym laboratorium?
Odpowiedz
(18-11-2025, 14:34)o_lisek napisał(a): Czy robiłaś badania w tym samym laboratorium?
Tak w tym samym, dziś zaczęłam mocniej krwawić
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości