Brak miesiączki
Ale masz pomieszane heh

Zestaw schowasz do szuflady, może komuś z twojego otoczenia się przyda, jakieś bliskiej koleżance.
Jeśli potrzebujesz informacji w czasie rzeczywistym dzwoń 22 29 22 597 - Infolinia Aborcji Bez Granic
Odpowiedz
1. Jak brałaś pigułki to nie miałaś owulacji.
2. Na każdym teście jest wyraźnie napisane w jakim czasie wynik jest wiarygodny. To że po dłuższym czasie może pojawić się druga kreska to częste zjawisko, na pewno na ulotce o tym było. W tym 5 bodaj tygodniu miałabyś wyraźną drugą krechę a nie blade coś tam.
3. Skoro nie ma ciąży to nic dziwnego że misoprostol Ci nic nie zrobił.
Odpowiedz
(07-11-2023, 20:06)misia08 napisał(a): Czasami w tak wczesnym tygodniu arth nie działa. On lepiej reaguje w wyższym tygodniu.
Dla potwierdzenia skuteczności dobrze byłoby zrobić badanie beta HCG dwa razy. Wtedy będziemy wiedzieć.

Nadal zero plamienia ?
nie ma badań potwierdzających, ze samo miso we wczesnych tygodniach nie działa

miso ma mniejsza skuteczność niż połączenie z mife, tak czy inaczej jeśli bierzemy miso do skutu to szansa na udaną aborcje jest koło 90%
Potrzebujesz kontaktu telefonicznego, dzwoń na numer Infolinii Aborcji Bez Granic 22 29 22 597 lub: 725 892 134, 737 769 715.
Odpowiedz
Matka, nie ma badań, ale miałyśmy nie raz taką sytuację że z samym miso nie poleciała taka ciąża w 4-5tc. Rzadko ale się zdarzało.
Natomiast wygląda na to że Lewandi wcale w ciąży nie była/nie jest :)
Odpowiedz
ciążę samym miso nie lecą też czasami i w wyższych tygodniach, sama jestem tego przykładem
brałam miso od 8 do 10 tygodnia ciagle

natomaist ta teza jest błędna jeśli chodzi o nieskuteczność miso w niskich tygodniach
działanie miso raczej zależy od tego jak wchłania się miso w jamie ustnej, są osoby które nie wchłaniają go z śluówki ustnej a lepiej z dopochwowej
dlatego lepiej zmieniać jeśli działanie doustne nie działa to zmienić na dopochową
i skuteczność wzrasta jeśli mamy "nieskończona" ilość misoprostolu dlatego mówimy o minumum 12 tabletach posiadanych, WHO nie precyzuje obecnie dawki maksymalnej, więc można go brać do skutku
Potrzebujesz kontaktu telefonicznego, dzwoń na numer Infolinii Aborcji Bez Granic 22 29 22 597 lub: 725 892 134, 737 769 715.
Odpowiedz
Cześć! Okres spóźnia mi się już 6 dni, bardzo się boję chociaż czuję, że niemożliwie bym była w ciąży, uprawiamy seks z chłopakiem zawsze z zabezpieczeniem jednak nie wiem czym może być spowodowany brak miesiączki...
Odpowiedz
Mnie rowniez spoznial sie 6 dni i test wszystko wyjasnil. Ciaza. Zrob test
Odpowiedz
Ale właśnie dziwne, zawsze się zabezpieczamy nigdy nam prezerwatywa nie pękła więc nie wiem czemu :/
Odpowiedz
Robię test, trzymajcie kciuki
Odpowiedz
Hej, miesiączka się może spóźniać z miliona powodów, nie musisz być wcale w ciąży. Ale nie ma co gdybać, test prawdę powie. Daj znać co wyszło :)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości