Czy jest po
Czesc, wczoraj przeprowadziłam akcje. O 16.30 wzięłam 4miso byl ogromny ból brzucha, dopiero ok 18 zaczęła lecieć krew z skrzepami, o 20 dobrałam 2 miso. Strasznie męczyła mnie dodatkowo biegunka.. ok 23 poszłam do toalety, na podpasce byl jakby skrzep gdzieś ok 2 cm po czym uslyszalam dwa chlupniecia woda po czym po ok 5 min siedzenia poczułam jeszcze cos w pochwie i po jakimś czasie wypadło i bylo 3 chlupnięcie , po czym bole brzucha ustały. Niestety nie bylam w stanie zobaczyć co to bylo.. sie upewnić. Miałam mocne krwiawienie w nocy, teraz troche mniej ale tez jak pierwszego dnia okresu.. czy mogę zaliczyć akcje do udanych?
Odpowiedz
A w którym tygodniu ciąży jesteś?
Odpowiedz
Chyba powinnam zadać pytanie w którym tygodniu byłaś;)przepraszam
Odpowiedz
To co opisałaś odpowiada przebiegowi akcji w 6 do 8 tygodnia. Wydaje się że akcja udana. Ale mimo wszystko moderatorki tutaj zalecają zrobić bete a po dwóch dniach powtórzyć i zobaczyć czy spada ;) wtedy będziesz pewna w 100% że nie będziesz miała zaskoczenia
Odpowiedz
Z wyliczen wychodzi 8+5 . Mam zamiar zrobić jeszcze bete dla 100% pewnosci, ale chciałam jeszcze tutaj napisac by juz byc choc w tych 80% pewna ze juz sie cos udalo ?
Odpowiedz
Zamiat znaku zapytania mial byc usmieszek :)
Odpowiedz
U mnie tak wyglądało w 6 tygodniu i zakończona powodzeniem, byłam u lekarza potwierdzić ;).
Odpowiedz
Super, jestem dobrej myśli. Myślałam zeby isc do lekarza ale jednak sie troche boje tak na świeżo, mysle ze pójdę na bete i ewentualnie jak minie troche wiecej czasu to pójdę na kontrolę :) dziękuję za odpowiedź :)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości