Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Hej, kilka lat temu szczęśliwie razem z Wami udało mi się przerwać ciążę i po tym zamówiłam zestaw awaryjny, który tak sobie leżał te parę lat, dzisiaj przy porządkach go znalazłam i rozpakowałam, a w nim 1x Mife i 3x miso. Czy to kompletny zestaw? Jak wygląda dawkowanie, bo na pojedynczych blistrach nie ma napisanej gramatury. Ile taki zestaw może sobie leżeć i być nadal skuteczny?
Dzięki!
Liczba postów: 21,216
Liczba wątków: 8
Reputacja:
331
Hej, tak, to kompletny zestaw. Leki generalnie działają nawet parę lat po terminie. Dotychczas z tego co kojarzę to osoby używały z powodzeniem leków, ktore przeleżały do 2,5 roku w szufladzie. Jeśli potrzebujesz użyć ich to na pewno warto sprobowac. Najwyżej nie zadziałają, ale nie zaszkodzą.
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Ja dzisiaj używam takie które przeleżały półtorej roku więc zobaczymy Mam nadzieję że zadziałała
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ekstra, dzięki! Zamówiłam ten zestaw, bo pamiętam, że miałam przeboje z dluga dostawa leków, a to chyba było najgorsze oczekiwanie w moim życiu. Czy to dawkowanie się nie zmieniło? 24h po mife trzeba wziąć 1x miso i później dawkować co ile?
Liczba postów: 21,216
Liczba wątków: 8
Reputacja:
331
Mife, 24h przerwy, 2 miso i ewentualnie po 3h lub później ostatnie 1 miso.