Dużo krwi .
Dziewczyny , w czwartek będzie 3 tydz po . Nie miałam już miso a czułam że zalega we mnie coś . Wzięłam arthotec dziś o 9 później o 13 . Wyleciał jeden ogromny skrzep.  Po czym za 3 h kolejny . Jak te skrzepy duże wyleciały chociaż nie wiem czy to skrzepy bo nie dały się rozerwać bardziej kawałek czegos.  Dostałam krwawienie , krew zaczęła mocniej lecieć . Już nie taka brązowa a bardziej żywa czerwona . Zapach krwi . Wcześniej czułam zapach jakby zalegania.  Czy tak to ma być ? Zaczynam panikować . Skrzepy były bardzo duże . Proszę o szybką odp może ktoś miał podobnie
Odpowiedz
Ja jestem 3 tygodnie po. Ja mam podobnie. Skrzepy się tworzyły jak już było za dużo krwi. Przez ostatnie 3 dni miałam jakąś masakrę jakby okres, a dzisiaj już nie mam plamienia. Z tego co czytałam, to do okresu te krwawienia/ plamienia mogą być różne.
Odpowiedz
(22-12-2025, 19:50)Marina89 napisał(a): Ja jestem 3 tygodnie po. Ja mam podobnie. Skrzepy się tworzyły jak już było za dużo krwi. Przez ostatnie 3 dni miałam jakąś masakrę jakby okres, a dzisiaj już nie mam plamienia. Z tego co czytałam, to do okresu te krwawienia/ plamienia mogą być różne.
Wiesz co ja mam dzisiaj tak że wydalilam już 5 skrzepów bardzo dużych i dużo leci tej krwi jak na początek okresu . A jestem też zaraz 3 tyg po.  Miałaś podobnie ? Też tak intensywne krwawienie ?
Odpowiedz
(22-12-2025, 19:50)Marina89 napisał(a): Ja jestem 3 tygodnie po. Ja mam podobnie. Skrzepy się tworzyły jak już było za dużo krwi. Przez ostatnie 3 dni miałam jakąś masakrę jakby okres, a dzisiaj już nie mam plamienia. Z tego co czytałam, to do okresu te krwawienia/ plamienia mogą być różne.
Mocno krwawilas ? Teraz .. ja już sama nie wiem wylatują skrzepy po czym sporo krwi .
Odpowiedz
Marina a powiedz czy u Ciebie te krwawienie pojawiło się po dodatkowym miso czy tak po prostu po przerwie?
Odpowiedz
(22-12-2025, 20:28)Aga PJ napisał(a): Marina a powiedz czy u Ciebie te krwawienie pojawiło się po dodatkowym miso czy tak po prostu po przerwie?
Heej , jak sytuacja u ciebie ? U mnie wychodzą skrzepy i nasiliło się dość mocno krwawienie
Odpowiedz
Po to wzięłaś ten arthotec, żeby wyleciały skrzepy. Cieszę się a nie schizujesz.
Prosiłam żebyś nie robiła bałaganu i pisała w jednym wątku tu:
https://www.maszwybor.net/showthread.php?tid=9685
Odpowiedz
(22-12-2025, 20:52)o_lisek napisał(a): Po to wzięłaś ten arthotec, żeby wyleciały skrzepy. Cieszę się a nie schizujesz.
Prosiłam żebyś nie robiła bałaganu i pisała w jednym wątku tu:
https://www.maszwybor.net/showthread.php?tid=9685
Dostałam mocnego krwawienia , jadę do szpitala
Odpowiedz
Jeśli to mocne krwawienie zaczęło się przed chwilą to niekoniecznie jest to sytuacja wymagająca szpitala. Tak działa miso przez kilka godzin. Ale jak chcesz to jedź.
Odpowiedz
(22-12-2025, 21:31)o_lisek napisał(a): Jeśli to mocne krwawienie zaczęło się przed chwilą to niekoniecznie jest to sytuacja wymagająca szpitala. Tak działa miso przez kilka godzin. Ale jak chcesz to jedź.
Miso wzięłam o 13 . Wylatuje skrzep za skrzepem , dosłownie nie nadążam zmieniać podpasek , idzie czysta żywa krew, boje się po prostu że coś się wydarzy .
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości