Oczyszczanie po
Zastanawiam się czy podczas oczyszczania normalne są ciągnące sie jakieś krwiste śluzy? Wyglada to tak że podczas siadania na toaletę wylatuje ze mnie taki ciągnący sie krwisty niewiem jak to nazwać glut. Raz spada sam czasem naciąga sie bardzo ale dopiero papierem muszę zetrzeć. Mam wrażenie ze wiecej takich glutów niż samej krwi. Powiedzcie prosze czy mam iść do ginekologa sprawdzić czy moze wziasc 2 pozostałe tabletki miso, czy to poprostu tak wyglada i nie ma czym sie martwić? Dodam, że to 5 dzień po , krwi bylo naprawdę sporo w pierwszych godzinach po wzięciu tabletek, później ilości jak na okres.
Odpowiedz
Hej, tak, to całkowicie normalne, że to krwawienie jest trochę inne niż miesiączka :)
Te ostatnie 2 miso możesz wziąć oczywiście, ale nie wpłynie to na gluty. Jak skończysz krwawić będą jeszcze jakby strupki się wykruszać i będzie też moment białego gęstego śluzu. To oznaki zagojonej macicy, pewnie za parę dni doświadczysz.
Odpowiedz
Dobrze dziekuje za odpowiedź. Generalnie mam wzdęty brzuch i pobolewa to podbrzusze to z lewej strony. Nie cały czas i nie tak żebym musiala brać leki, ale czuję. Wczoraj bylo mi niedobrze, juz panikuje czy sie udało. Siedzę na drugiej becie własnie ,pierwszy wynik 2dni po nie byl ciekawy bo 16117 byłby 9tc.
Odpowiedz
Do tego mam gorzki posmak w ustach, boli mnie głowa,ciągle mi zimno, gorączki brak, kark i plecy sztywne, wydzielina nie ma złego zapachu. Ale generalnie czuje sie kiepsko.
Odpowiedz
Jest listopad, może coś Ci dolega niezwiązanego z ciążą i aborcją?
Możesz CRP też zbadać, ale jak temperatura ciała ok i zapach wydzieliny też to raczej stan zapalny w macicy Ci nie grozi.
Daj znać jak będziesz mieć drugi wynik bety.
Odpowiedz
Wynik dopiero jutro , zwariuje :(((((
Odpowiedz
A miałaś jakieś objawy ciąży, które odpuściły nagle?Mdłości odpuściły,kawa zaczęła smakować albo nadwrażliwość na zapachy zniknęła?To żaden wyznacznik,ale może dać sygnał że wszystko poszło z planem.
Odpowiedz
Piersi mniej mnie bolą i mam wrażenie że brzuch jest mniej wypchnięty. Reszta jakby wrocila z początków gdzie jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciąży czyli bol glowy przede wszystkim i teraz mi minęło ale bylo mi niedobrze. Moze to nerwy. Wypadły ze mnie skrzepy na początku, potem cos chrupnęło pod ciśnieniem jakby woda z czymś i wydawało mi sie ze to był zarodek (miałam to w ręce miało po bokach czarne kropki jakby oczka i kształt larwy/zarodka, ale bylo mega czyste plus pływały obok takie jakby podobne kawałki przezroczyste). Czy jest możliwe że to bylo tak czyste ? Miękkie jak galareta. Później znowu cos chrupnęło i była duża jakby czerwona kulka z dziurą . Po tym bóle i skurcze bardzo mocno zmalały. Później mialam naprawdę 2x duze krwawienie które sie uspokajało. Ale samego łożyska nie widziałam. Teraz jest 6dzień nadal mam krwawienie. Mam nadzieję że to jednak bylo poronienie bo to nie bylo nic lekkiego a ból straszny brzuch i krzyż.
Odpowiedz
Prawdopodobnie dowód naoczny trzymałaś w dłoni.W macicy raczej nikt inny nie mieszkał.Odetchnij,odbierz 2 betę i otwieraj szampana. A ta kulka z dziórką to może akurat łożysko...nie wiem ginekologiem nie jestem.Na to by wychodziło.
Odpowiedz
Mam wynik. 2007!! Spadło z 16tys na 2!! Jaka ulga kamien spadł mi z serca tak sie bałam ze bede musiala przechodzić to jeszcze raz?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości