Nic się nie dzieje
Hej, być może panikuje, ale... 6+3 tc wczoraj przyjęłam Mife o 16. Dzisiaj po 16 przyjęła. 4 tabelki Miso. Umieściłam je między dziąsłami a policzkiem. Trzymałam je ponad 30 minut, nie połknęłam resztek, wyplułam. 
Mamy godzinę 19 prawie i nic sie nie dzieje :( czy cos zrobiłam źle? Tabletki zamawiałam z WHW i dostałam tylko 4 tabletki miso, więc nie mam nawet jak dobrać. 
Proszę o pomoc!
Odpowiedz
Hej, spróbuj się dużo ruszać, grawitacja sprzyja. Posprzątaj w domu, potańcz, pomaga też orgazm i słyszałam też o stymulacji sutkow :)
Odpowiedz
(13-06-2026, 19:07)chomik123 napisał(a): Hej, spróbuj się dużo ruszać, grawitacja sprzyja. Posprzątaj w domu, potańcz, pomaga też orgazm i słyszałam też o stymulacji sutkow :)
Dziekuje za odpowiedź! Ruszam się sporo :( nawet poćwiczyłam jogę i na razie cisza... ale poruszam się więcej! Martwię się,  że dostałam tylko 4 tabletki miso.
Odpowiedz
wczesna ciaza, zazwyczaj leci po tych 4 i pewnie dlatego tyle dostalas. skąd zamawialas? Dalej nic sie nie dzieje? żadnego krwawienia, bólu?
Odpowiedz
(13-06-2026, 19:46)chomik123 napisał(a): wczesna ciaza, zazwyczaj leci po tych 4 i pewnie dlatego tyle dostalas. skąd zamawialas? Dalej nic sie nie dzieje? żadnego krwawienia, bólu?
Z WHW. Nic się nie dzieje ? jestem lekko spanikowana. Może odczuwam lekkie skurcze w dole brzucha, ale nic specjalnego.
Odpowiedz
Poronienie może się jeszcze rozkręcić, nie stresuj się, tylko staraj się dużo ruszać na tyle ile masz siłę - obserwuj swój organizm. Jesli nic się nie rozkręci w ciągu 24h, napisz do organizacji jaka jest sytuacja - wyślą Ci kolejny zestaw. Nie zostawią Cię bez pomocy, wiem, bo sama jestem po nieudanej abo tabletkami, tylko ja przyjęłam aż 12 miso. Jeszcze nie ma sensu wyciągać wniosków ale niektórym osobom miso nie wchłania się przez jamę ustną, wtedy kolejną drogą podania jest dopochwowo.
Odpowiedz
(13-06-2026, 21:15)chomik123 napisał(a): Poronienie może się jeszcze rozkręcić, nie stresuj się, tylko staraj się dużo ruszać na tyle ile masz siłę - obserwuj swój organizm. Jesli nic się nie rozkręci w ciągu 24h, napisz do organizacji jaka jest sytuacja - wyślą Ci kolejny zestaw. Nie zostawią Cię bez pomocy, wiem, bo sama jestem po nieudanej abo tabletkami, tylko ja przyjęłam aż 12 miso. Jeszcze nie ma sensu wyciągać wniosków ale niektórym osobom miso nie wchłania się przez jamę ustną, wtedy kolejną drogą podania jest dopochwowo.
Dzięki za slowa wsparcia! Wiesz co, 3 lata temu mialam pierwsza abo farmakologicznie i wtedy wszystko poszło szybko. Później zdecydowałam się na dziecko, urodzilam, nie wiem, moze porod ma na to wplyw? Ruszam się, sa jakoes skurcze, ale nie krawie :( no nic, czekam cierpliwie i jak piszesz - po 24 h napisze do WHW. 3 lata temu dostałam 8 tabletek miso, teraz tylko 4.
Odpowiedz
Hej, jeśli nie pojawi się krwawienie to najlepiej by było żebyś poszła na usg, żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną.
Odpowiedz
(13-06-2026, 21:41)o_lisek napisał(a): Hej, jeśli nie pojawi się krwawienie to najlepiej by było żebyś poszła na usg, żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną.
Myślisz? :( w takim razie, w  poniedziałek umowie sie do lekarza. Moze zle trzymalam miso w buzi
Odpowiedz
Nie da się źle trzymać miso. Tabletki potrzebują kontaktu ze śluzówką po prostu.
Jak do poniedziałku nie poleci krew to zrób usg.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości