Pytanie po akcji
Nie ma potrzeby, ale możesz wziąć.
Odpowiedz
(01-08-2026, 11:28)kivva123 napisał(a): Hej dziewczyny. Wczoraj 6tc+2 wzięłam ok 15 godziny miso zgodnie z zaleceniami. Po połknięciu pozostałości od razu zaczęłam odczuwać skurcze. Były bardzo silne przez ok 2h zwijałam się z bólu. Wydalałam bardzo dużo skrzepów, miałam mocne krwawienie. Po 20 ból był już umiarkowany, nadal krwawiłam ale z małą ilością skrzepów. Dzisiaj krwawienie jest już dużo słabsze, skrzepów brak. Nie odczuwam żadnych bólów. Czy możliwe że coś poszło nie tak? Czytając historie innych mam wrażenie że przeszłam to bardzo łagodnie i strasznie się martwie. Nie wiem czy dobrać dzisiaj jeszcze miso czy wygląda to na powodzenie.
Odpowiedz
Cześć gdzie mam się zagościć o pomoc i skąd mam wiedzieć jakie leki proszę o pomoc strasznie się boję nie jestem gotowa na dziecko
Odpowiedz
(16-08-2026, 07:09)Bratek napisał(a): Cześć gdzie mam się zagościć o pomoc i skąd mam wiedzieć jakie leki proszę o pomoc strasznie się boję nie jestem gotowa na dziecko
Zamawiałam z women on web. Leki dostałam po 6 dniach.
Odpowiedz
Dziewczyny po jakim czasie krwawienie wam ustąpiło? 6 tydzień i dalej krwawie naprzeniennie z plamieniami. Długo to jeszcze może trwać, kiedy powinna wrócić normalnie miesiączka.
Odpowiedz
U mnie krwawienie trwało równo tydzień, wydaje mi się, że 6 tygodni to trochę za dużo i poszłabym do ginekologa jednak na Twoim miejscu.
Odpowiedz
A napisz więcej jak wygląda to krwawienie. Czy masz jakies problemy zdrowotne ty0u mięśniaki macicy czy endometrioza. Jaki kolor i konsystencję ma krew? Jaki ma zapach?
Odpowiedz
(Wczoraj, 15:47)o_lisek napisał(a): A napisz więcej jak wygląda to krwawienie. Czy masz jakies problemy zdrowotne ty0u mięśniaki macicy czy endometrioza. Jaki kolor i konsystencję ma krew? Jaki ma zapach?
Krwawiłam 2.5 tygodnia, potem przez tydzień delikatne plamienia, kolejny tydzień jakby miesiączka, ale mniej obficie. No i przez ostatni tydzień miałam brązowe bardzo delikatne plamienia. Myślałam, że to po prostu jakieś resztki, ale wczoraj znowu zaczęła lecieć krew. Nie ma żadnych skrzepów, zapachu czy bólu. Kolor zwyczajnie czerwony. Nie jest to obfite krwawienie, ale martwi mnie, że tak długo to trwa. Problemów zdrowotnych generalnie też nie mam, aczkolwiek miesiączki zawsze miałam mocno obfite i bardzo bolesne.
Odpowiedz
Moim zdaniem nie brzmi to niepokojąco, ale jak potrzebujesz sprawdzić to idz na usg. Po ciąży nie ma śladu, więc lekarz się sam nie zorientuje. Tylko nie ściemniaj za bardzo, bo jak zacznie tworzyć fantazje to może Cię wpędzić w jeszcze większy niepokój.
Odpowiedz
Kurde jak tak czytam 6 tygodni to naprawdę jestem przerażona.. u mnie 6 dzień i teraz tak naprawdę zaczelo się dosyć oczyszczać. Czuję caly czas napięcie w brzuchu. ? jestem w domu z 4 latkiem i boje się normalnie każdej nocy
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości