9tyg +4 dni
(Wczoraj, 15:46)KingAB napisał(a): Ja mam takie mdłości że nie wiem jak w pracy przeżyję ten tydzień.  Gdyby nie te mdłości tak bym o tym wszystkim nie myślała. Nie jestem w stanie nic robić.
Krwawi Pani tak?
Jestem już po.... Wydaliłam 2 zarodki jakkolwiek to brzmi
Odpowiedz
Byłaś bardzo dzielna buziak
Odpowiedz
(Wczoraj, 16:39)o_lisek napisał(a): Byłaś bardzo dzielna buziak
Lisku, czy to normalne że mam teraz duży krwotok?

Jedna podpaska na 5 minut?
Odpowiedz
(Wczoraj, 13:11)Paola96 napisał(a):
(Wczoraj, 13:10)KingAB napisał(a): Przemyśle, myślałem tylko o ginekologu żeby pójść powiedzieć że porobiłam byłam w szpitalu powiedzieli że jezeli nie chce łyżeczkowania to żeby macica sama się oczyściła będę jeszcze krwawić. Może nie będzie wnikał tylko sprawdzi i tyle
Ja mam wrażenie że na razie stanęło wszystko u mnie, ale za to dreszcze się zwiększają
(Wczoraj, 16:10)Paola96 napisał(a):
(Wczoraj, 15:46)KingAB napisał(a): Ja mam takie mdłości że nie wiem jak w pracy przeżyję ten tydzień.  Gdyby nie te mdłości tak bym o tym wszystkim nie myślała. Nie jestem w stanie nic robić.
Krwawi Pani tak?
Super bardzo się cieszę  buzki
Odpowiedz
(Wczoraj, 13:11)Paola96 napisał(a):
(Wczoraj, 13:10)KingAB napisał(a): Przemyśle, myślałem tylko o ginekologu żeby pójść powiedzieć że porobiłam byłam w szpitalu powiedzieli że jezeli nie chce łyżeczkowania to żeby macica sama się oczyściła będę jeszcze krwawić. Może nie będzie wnikał tylko sprawdzi i tyle
Ja mam wrażenie że na razie stanęło wszystko u mnie, ale za to dreszcze się zwiększają
Krwawi Pani tak?
Odpowiedz
Krwawi Pani tak?
Jak wyglądały ?
Odpowiedz
Paola, pierwsze godziny po wydaleniu ciąży mogą być intensywne jeśli chodzi o krwawienie, bo teraz odbywa się główne oczyszczanie macicy z wyściółki. Jeśli po paru godzinach się nie zmniejszy to wtedy ewentualnie można się martwić. A wybierasz się do szpitala?
Odpowiedz
(Wczoraj, 17:16)catze34 napisał(a):
Krwawi Pani tak?
Jak wyglądały ?
To dla mnie bardzo traumatyczne .... Nie chcę o tym pisać 
Teraz żałuję że to zrobiłam
Odpowiedz
Paola, trzymaj się tam. Pamiętaj, że to hormony ciążowe wpływają teraz na Ciebie mocno. Ta huśtawka żałuj i smutku może potrwać kilka dni, ale potem wróci rozsądek, przypomnisz sobie dlaczego zdecydowałaś się zakończyć tę ciążę. No I aborcja to ni3 wyrok. Jeśli uznasz w przyszłości, że jednak chcesz mieć więcej dzieci, to możesz :)
Odpowiedz
(Wczoraj, 20:37)o_lisek napisał(a): Paola, trzymaj się tam. Pamiętaj, że to hormony ciążowe wpływają teraz na Ciebie mocno. Ta huśtawka żałuj i smutku może potrwać kilka dni, ale potem wróci rozsądek, przypomnisz sobie dlaczego zdecydowałaś się zakończyć tę ciążę. No I aborcja to ni3 wyrok. Jeśli uznasz w przyszłości, że jednak chcesz mieć więcej dzieci, to możesz :)
Chyba byłam w Wyższej ciąży, bo już były kończyny wykształcone, widziałam je , trzymałam na rękach
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości