9tyg +4 dni
(Wczoraj, 12:57)KingAB napisał(a): Czy później będzie Pani jechała do lekarza żeby sprawdzić czy się dobrze oczyszcila macica ?
Tak, będę jechała na sor , żeby mąż uwierzył że to było poronienie samoistne....

Teraz mam mdłości oraz zimno mi jest
Odpowiedz
Też się właśnie zastanawiam nad tym czy jechać chociaż nie chce żeby mnie łyżeczkowali i zostawili.
Proszę dawać znać jak sytuacja
Odpowiedz
(Wczoraj, 13:04)KingAB napisał(a): Też się właśnie zastanawiam nad tym czy jechać chociaż nie chce żeby mnie łyżeczkowali i zostawili.
Proszę dawać znać jak sytuacja
Ja miałam rok temu łyżeczkowanie ( nie z powodu ciąży, tylko z powodu przerośnietej błony i ciągłego krwawienia) nie jest to takie złe, w uśpieniu miałam to robione
Odpowiedz
Przemyśle, myślałem tylko o ginekologu żeby pójść powiedzieć że porobiłam byłam w szpitalu powiedzieli że jezeli nie chce łyżeczkowania to żeby macica sama się oczyściła będę jeszcze krwawić. Może nie będzie wnikał tylko sprawdzi i tyle
Odpowiedz
(Wczoraj, 13:10)KingAB napisał(a): Przemyśle, myślałem tylko o ginekologu żeby pójść powiedzieć że porobiłam byłam w szpitalu powiedzieli że jezeli nie chce łyżeczkowania to żeby macica sama się oczyściła będę jeszcze krwawić. Może nie będzie wnikał tylko sprawdzi i tyle
Ja mam wrażenie że na razie stanęło wszystko u mnie, ale za to dreszcze się zwiększają
Odpowiedz
Dreszcze to skutek uboczny miso, ale tez reakcja ciała na skurcze macicy.
Odpowiedz
Lisek, jak Pani radzi postąpić po ab ? Jechać na sor, jak to rozwiązać ?
Odpowiedz
Jak sytuacja ?
Odpowiedz
(Wczoraj, 15:16)KingAB napisał(a): Jak sytuacja ?
Mam bóle jak na miesiączkę, co chwilę ze mnie coś wypluwa, raz mniejsze raz większe . Ciężko mi rozpoznać czy to płody czy nie...
Odpowiedz
Ja mam takie mdłości że nie wiem jak w pracy przeżyję ten tydzień. Gdyby nie te mdłości tak bym o tym wszystkim nie myślała. Nie jestem w stanie nic robić.
Krwawi Pani tak?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości