Prośba o wsparcie
Mam pytanie, mam bóle brzucha, takie falujące, od mocnych do słabych i mam lekkie krwawienie, tyle w sumie co na papierze bez skrzepów. Podejrzewam, że powinnam ponowić miso. Po 3h? Dwie czy cztery tabletki? Zostały mi tylko 4 (miałam zestaw 8+1).
Odpowiedz
Hej, ja brałam 16:30, a o 19:50 mialam fale skurczy i wylatywały skrzepy, a o 21 dopiero bylam pewna bo plusnelo i zobaczyłam cos innego wyglądem niż skrzep.
Odpowiedz
Przeczytaj instrukcje od whw lub wow bo ja z tego co pamiętam to mialam ewentualnie potworzyć po 24h.
"Jeśli po 24 godzinach nie pojawi się krwawienie silniejsze od miesiączkowego i nie będą wydalane skrzepy, zalecane jest użycie dodatkowej dawki 4 tabletek Misoprostolu w ten sam sposób (4 tabletki do rozpuszczenia między dziąsłem a policzkiem przez 30 minut)". Ale sprawdz co masz napisane w email.
Odpowiedz
No właśnie to samo, ale wiem, że w mailach od WOW piszą żeby po 3h ponowić i wiem, że sporo dziewczyn też tak robiło żeby przyspieszyć opróżnianie macicy. U mnie coś się lekko ruszyło, wyleciała jakaś galaretowata substancja, a potem troszkę skrzepów, ale niewiele.
Odpowiedz
I jak tam? Ja w sumie taka kulminację miałam jakoś po 4-5godzinach
Odpowiedz
Po 3-4 h jest też opcja że 2 się dobiera.
Odpowiedz
Krwawienie mam dość słabe, ale jest, wylatuje coś jakby skrzepy, ale nie wiem czy to na pewno one czy się gęsta krew zbiera na dnie toalety, ale poprzedzeniem krwawienia było wydalenie takiej galaretowatej substancji, coś jak meduza w dotyku. Czułam dokładnie jak to wylatuje i obejrzałam. Brzuch nadal boli, w krzyżu też i właśnie zastanawiam się czy nie dobrać miso, bo myślę, że najważniejsze poszło, ale chciałabym się oczyścić dobrze. Dzisiaj jest 7tc+4. W międzyczasie umyłam okno, posprzątałam, ale trochę z sił opadlam teraz.
Odpowiedz
To falerotowate brzmi jakby to, ale nie wiem czy cos w 7,4 ma więcej powylatywac , musi ktoś napisać ..ale chyba jeszcze nie niewiadomo co, tak myślę i wygląda że się udało. Ja też oslablam bo takiej kulminacji..piłam wody sporo bo przy siku leciało więcej...
Odpowiedz
Ogólnie z tego co czytałam to myślę że możesz dobrać jak czujesz że mało tej krwi, dobrze by było żeby ktoś napisał. Ja myślam przez chwilę ale jednak milam tej krwi całkiem ok i odpuściłam i się udało.
Odpowiedz
Dobrałam dwie. Dzwoniłam na infolinię, powiedziała mi tam Pani, że jeśli krwawie, to nie muszę dobierać, ale jeśli poczuję się bezpieczniej jak wezmę, to mogę dobrać, bo to nie zaszkodzi. Wzięłam godzinę temu i troszkę rozkręciło, ale żadnych dodatkowych dolegliwości jak przy tych normalnych już nie miałam.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości