Czy to nie za wcześnie ?
Aktualnie kalkulator wykazuje 5tc+5 ostatni okres mialam 12.06 , jednak wiem w ktory dokładnie dzień  doszło do pęknięcia prezerwatywy podczas stosunku było to 28.06 dzień wcześniej miałam owulację. 8 h po stosunku brałam Ellaone jednak wychodzi na to że nie zadziała ponieważ testy są pozytywne. Przechodząc do konkretów tabletki już mam chciałam zacząć akcję w ten weekend czy to nie będzie za wcześnie? Sugerować się tym kalkulatorem czy własnymi obliczeniami? Proszę o radę
Odpowiedz
Wiek ciąży liczymy od miesiączki. Możesz działać w weekend.
Odpowiedz
Jak dzień wcześniej była owulacja to Ellaone nie miała szansy zadziałać :)
Idealny tydzień, nie powinno być dużo gorzej niż podczas miesiączki.
Odpowiedz
Hej wczoraj była akcja od 19:20 trzymałam w buzi tabletki , po wypluciu przez godzinę lekko pobolewało ale mniej niż okres bo okresy mam bardzo bolesne . Leciało sporo krwi ale skutków ubocznych nie miałam , po około 2 h wyleciał ze mnie większy skrzep i sporo krwi, chwilę później dwa mniejsze i na tym ustało . Później po ponad 5 h już raz na jakiś tak bardzo minimalnie krwi, ale czułam się dziwnie brzuch był taki wzdęty lekko ale nie bolał stwierdziłam że pewnie coś utknęło , dobrałam 2 tabletki i poszłam spać ale wstałam teraz i oprócz lekkiej krwi to nic nie wyleciało , teraz coś ruszyło ale bardzo mało . Myślicie że to koniec czy dobrać jeszcze 2 tabletki dziś bo coś mi się wydaje że trochę tego za mało było ?
Odpowiedz
Hej sybil, ja ost mc 13.06 i w czwartek miałam akcje... Krwawię dalej więcej niz na okres, była taka kulminacja jakby i coś więcej powypadkowe i krwawilam więcej , ale nie było tego jakoś dużo też ani tych skrzepów itd, jedne raz tak więcej i coś powypadkowe do WC. Idę jutro na bate i strasznie się boje. Siedzi mi dziś w głowie czy tych 2 tabletek chociaż nie dobrać. Głównie stres że, takie odbijanie mam dalej... A to objaw ciąży. Z whw napisali ,że różnie objawy ustępują,więc że to normalne, ale nie wiem:(
Odpowiedz
Maria czyli u ciebie też nie było dużego krwawienia z tego co zrozumiałam?
Odpowiedz
Hej, a czujesz dzisiaj jakąś różnicę w samopoczuciu? Miałaś dolegliwości ciążowe jakieś?
Odpowiedz
Hej ogolenie nie miałam jakie dolegliwości oprócz wzdęć no i zmęczenia , zmęczenia dużego nie czuję ale wzdęcia dalej mam i właśnie nie wiem czy to wina tego że coś utknęło czy to dalej ta dolegliwość, teraz krwawienie ustało prawie w ogóle nie ma. Martwię się że jednak to nie wyszlo
Odpowiedz
A no i piersi miałam nabrzmiałe i wydaje mi się że są trochę mniej nabrzmiałe ale nie wiem czy to nie efekt placebo
Odpowiedz
Krwawienie takie umiarkowane ani jakoś bardzo dużo ani mało. Krwawie dalej.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: o_lisek, Sybil22, 1 gości